ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

30 December, 2025 - 01:53

Categories: 

Φουλ Premier League στη NOVA, η πρωτιά στον Alpha και...έκτακτο "Φως στο Τούνελ!"

H Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στα κανάλια Novasports, συνεχίζεται non stop με την 19η αγωνιστική και τα παιχνίδια Τσέλσι – Μπόρνμουθ (30/12, 21:30), Νότιγχαμ Φόρεστ – Έβερτον (30/12, 21:30), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (30/12, 22:15), Άρσεναλ – Άστον Βίλα (30/12, 22:15), Λίβερπουλ – Λιντς (1/1, 19:30) και Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι (1/1, 22:00).

Για την 20η αγωνιστική δεσπόζουν οι αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Νότγχαμ Φόρεστ (3/1, 14:30), Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (3/1, 19:30), Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4/1, 14:30), Φούλαμ – Λίβερπουλ (4/1, 17:00) και φυσικά το ντέρμπι της αγωνιστικής Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (4/1, 19:30). Η Premier League θα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη και τον Γιώργο Σαμαρά.

 

Η La Liga παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports και τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα (3/1, 22:00), αλλά και στους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (4/1, 17:15) και Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (4/1, 22:00).

 

 

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν στα κανάλια Cosmote Sport

 

 

 

Στα κανάλια Cosmote Sport, ξεχωρίζει η αγωνιστική δράση στην ιταλική Serie A. Για την 18η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν Κάλιαρι – Μίλαν (2/1, 21:45), Γιουβέντους – Λέτσε (3/1, 19:00), Αταλάντα – Ρόμα (3/1, 21:45), Λάτσιο – Νάπολι (4/1, 13:30), Ίντερ – Μπολόνια (4/1, 21:45). Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα ξεχωρίζει το Old Firm της Σκωτίας, Σέλτικ – Ρέιντζερς (3/1, 14:30) για την 21η αγωνιστική, ενώ στην πορτογαλική Λίγκα, δεσπόζουν οι αγώνες Σπόρτιγκ Λισαβόνας – Ριο Αβε (28/12, 22:30), Μπράγκα – Μπενφίκα (28/12, 20:00), Πόρτο – Άβες (29/12, 22:15) για την 16η αγωνιστική. Για την 17η αγωνιστική στην Ιβηρική χώρα θα αναμετρηθούν Μπενφίκα – Εστορίλ (3/1, 20:00) και Σάντα Κλάρα – Πόρτο (4/1, 20:00).

 

 

Φουλ ΝΒΑ και El Classico στην Cosmote TV

 

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν ΝΒΑ με τους αγώνες Cleveland Cavaliers–Phoenix Suns (31/12, 22:30), Brooklyn Nets–Houston Rockets (2/1, 01:00), ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ ξεχωρίζει το El Clasico Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (4/1, 13:30).

 ALPHA: “Σταθερά πρώτες το 2025 οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας”

 

 

Η μυθοπλασία του Alpha ηγείται της τηλεθέασης τη σεζόν του 2025 και καταγράφει πρωτιές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης – όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνολικής τηλεοπτικής πρότασης. Πρόκειται για επιτυχίες που δεν είναι συγκυριακές, αλλά αποτέλεσμα συνέπειας, στρατηγικής και ξεκάθαρης ταυτότητας. Η Μυθοπλασία Alpha βρίσκεται στην κορυφή γιατί, απλούστατα, επένδυσε σωστά.

 

Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που εξελίσσεται με ταχύτητα και απαιτεί καθαρές αποφάσεις και σαφή προσανατολισμό, ο Alpha ακολουθεί μια σταθερή και μελετημένη πορεία. Επενδύει σε μια οικογενειακή φυσιογνωμία που ανανεώνεται χωρίς να αλλοιώνεται, διατηρώντας τον χαρακτήρα και τις αξίες της. Σειρές που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα· ιστορίες που συνομιλούν με τη σύγχρονη πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα έχουν τη δύναμη να μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές, φωτίζοντας το παρελθόν με σύγχρονη ματιά.

 

Αφηγήσεις που εκτυλίσσονται σε προηγούμενες δεκαετίες, σε κρίσιμες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, συνυπάρχουν αρμονικά με ιστορίες του σήμερα, υπηρετώντας τη διαχρονική ανάγκη του θεατή για συναίσθημα, ταύτιση και αφήγηση με αρχή, μέση και τέλος. Η Μυθοπλασία Alpha επιλέγει να αφηγείται ιστορίες με βάθος, ουσία και διάρκεια.

 

Οι παραγωγές του Alpha ξεχωρίζουν για την κινηματογραφική τους γραφή και αισθητική, με γυρίσματα εντός και εκτός Ελλάδας, υψηλό επίπεδο σκηνοθεσίας, προσεγμένο καστ και τεχνική αρτιότητα. Η μυθοπλασία δεν αντιμετωπίζεται ως συμπλήρωμα προγράμματος, αλλά ως βασικός πυλώνας της ταυτότητας του σταθμού και στρατηγική επένδυση μακράς πνοής.

 

Το αποτέλεσμα είναι διπλό: ο Alpha βρίσκεται πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά ταυτόχρονα έχει κατακτήσει και κάτι πιο ουσιαστικό – την εμπιστοσύνη του κοινού. Ένα κοινό που επιστρέφει, που ακολουθεί και που αναγνωρίζει στο κανάλι μια σταθερή αξία. Σε μια αγορά όπου η επιτυχία συχνά αποδεικνύεται πρόσκαιρη, η Μυθοπλασία Alpha αποδεικνύει πως η συνέπεια, η ποιότητα και οι σωστές επιλογές εξακολουθούν να κάνουν τη διαφορά.

 

Οι σειρές που διαμορφώνουν αυτή την εικόνα πρωτιάς – καθεμία με τη δική της ταυτότητα και τη δική της συμβολή σε ένα ενιαίο αφήγημα επιτυχίας – επιβεβαιώνουν τη στρατηγική αυτή στην πράξη.

 

«Το Σόι σου»: Ο απόλυτος κυρίαρχος της prime time

 

Λίγες σειρές έχουν καταφέρει να γίνουν συνώνυμες με το γέλιο, τη συγκίνηση και τις οικογενειακές στιγμές όσο «Το Σόι σου». Η σειρά που για χρόνια κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια τηλεθεατές επιβεβαιώνει ότι η καλή μυθοπλασία, αυτή που φέρνει την οικογένεια κοντά, έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Με απολαυστικές ιστορίες της ελληνικής οικογένειας, γεμάτες χιούμορ, τρυφερότητα και συναίσθημα, «Το Σόι σου» ενώνει γενιές μπροστά στην οθόνη και επιστρέφει δυναμικά στην κορυφή της τηλεθέασης, εκτοξεύοντας τα νούμερα και επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική του αξία. Οι χαρακτήρες που αγαπήθηκαν, οι ατάκες που έμειναν και οι ιστορίες που θυμίζουν τις δικές μας, καθιστούν τη σειρά σταθερά την πιο αγαπημένη επιλογή του κοινού, σε όλες τις κατηγορίες του κοινού, με 2.225.000 τηλεθεατές να συντονίζονται στα επεισόδια έστω για ένα λεπτό! Συγκεκριμένα, «Το Σόι σου» είχε πρωτιά στο σύνολο κοινού με 30,2%, πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 31,8% και πρωτιά στο γυναικείο δυναμικό κοινό (Γ18-54) με 35,5%. Και οι πρωτιές συνεχίζονται με πρωτιά 49,8% στο ανδρικό κοινό 15-24, πρωτιά στο γυναικείο κοινό 15-24 με 44,1% και πρωτιά στο γυναικείο κοινό 25-44 με 32,7%.

 

«Να μ’ αγαπάς»: Παλιά μυστικά, νέες σχέσεις, απρόσμενες συμμαχίες

 

Στην καθημερινή δραματική σειρά του Alpha «Να μ’ αγαπάς», η αγάπη, οι απώλειες και τα μυστικά πλέκονται σε μια αφήγηση που αγγίζει την καρδιά του τηλεθεατή. Από τη Θεσσαλονίκη του χθες έως το Ναύπλιο του σήμερα, μια συγκινητική διαδρομή ξεδιπλώνεται, με το κοινό να ακολουθεί σταθερά, όπως αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης, όπου η σειρά κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με 21%, αλλά και την πρώτη θέση στο γυναικείο δυναμικό κοινό (Γ18-54) με 18,6%. Με σύγχρονη ματιά, πλούσια παραγωγή και γρήγορη πλοκή, η σειρά έχει κερδίσει το κοινό από το πρώτο επεισόδιο και συνεχίζει καθημερινά τη δυναμική της πορεία, με 1.329.000  τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες των εξελίξεων έστω για 1 λεπτό!

 

«Άγιος Έρωτας»: Νέοι σύμμαχοι, καινούργιοι εχθροί και αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα πάντα

 

Τιμωρία, κάθαρση, λύτρωση και έρωτας συνυπάρχουν στον «Άγιο Έρωτα», κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Η Χλόη θέτει ως στόχο ζωής να βρει την κόρη της, ενώ ο πατήρ Νικόλαος παλεύει για τη λύτρωση και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της. Ένα ταξίδι γεμάτο αποκαλύψεις ξεκινά, με μυστικά του παρελθόντος να έρχονται στο φως, εγκλήματα να αποκαλύπτονται και λογαριασμούς δεκαετιών να κλείνουν. Η δραματική ένταση και η βαθιά συναισθηματική φόρτιση της σειράς έχουν κερδίσει το κοινό, οδηγώντας τον «Άγιο Έρωτα» σε εντυπωσιακές επιδόσεις τηλεθέασης με 20,5% στο σύνολο κοινού, με 15,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 18,3% στο γυναικείο δυναμικό κοινό 18-54 (Γ18-54). Τις κινηματογραφικές σκηνές της σειράς παρακολούθησαν 1.550.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό!

 

«Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» – Ένας κόσμος σκοτεινών παθών και ανείπωτων μυστικών

 

Η μεγάλη δραματική παραγωγή του Alpha «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» μεταφέρει τον τηλεθεατή στον Πειραιά της δεκαετίας του ’60, σε έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις. Η Τρούμπα της νύχτας και η αστική τάξη της ημέρας συνυπάρχουν εύθραυστα, μέχρι τη στιγμή που μια απιστία, μια προδοσία και ένα τραγικό γεγονός πυροδοτούν μια αλυσιδωτή αντίδραση που διαλύει τις ισορροπίες. Με έντονη κινηματογραφική ατμόσφαιρα και δυνατές ιστορίες, η σειρά κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης, φέρνοντας την πρώτη στο δυναμικό κοινό με 15% και πρώτη στο γυναικείο δυναμικό κοινό με (Γ18-54) με 17,2%. Τέλος, 1.329.000 τηλεθεατές επέλεξαν το «Porto Leone: Στη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια» έστω για 1 λεπτό!

 

 

«Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι»: Το εμβληματικό best seller που συγκινεί

 

Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, «Το Σπίτι Δίπλα στο Ποτάμι» ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία έρωτα, μυστικών και οικογενειακών δεσμών. Πέντε αδελφές μεγαλώνουν σε έναν τόπο όπου τα παιδικά όνειρα ριζώνουν και η μνήμη αποκτά βάθος. Μέσα από δυνατές ερμηνείες, υψηλή αισθητική και κινηματογραφική προσέγγιση, η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό, που της χάρισε την πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με 17,1%, στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15% και στο γυναικείο δυναμικό κοινό (Γ18-54) με 19,3%. Τέλος, 1.493.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά έστω για 1 λεπτό, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της πορεία.

 

 

Φως στο Τούνελ: Έκτακτη εκπομπή την Τρίτη λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Παπαδοπούλου

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει έκτακτα μέσα στις γιορτές λόγω νέων εξελίξεων στην υπόθεση της 87χρονης χήρας πρώην υπουργού, η οποία είχε βρεθεί απανθρακωμένη το 2022 στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.

 

Αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα, αλλά η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και των Αρχών ανέτρεψε αυτή την εκδοχή.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 60χρονος γιος της, που συνελήφθη, φέρεται να της χορήγησε υπερβολική δόση ηρεμιστικών και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να καλύψει το έγκλημα.

 

Η επανεξέταση κρίσιμων στοιχείων και μια αλληλουχία νέων ευρημάτων οδήγησαν τελικά τις Αρχές στη σύλληψή του, ρίχνοντας φως σε σκοτεινά σημεία μιας υπόθεσης που για χρόνια παρέμενε ανεξιχνίαστη.

 

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει εκτάκτως την Τρίτη 30/12 στις 23:10, παρουσιάζοντας αναλυτικά το χρονικό της τραγωδίας, τα νέα δεδομένα και τις αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ.

Τα εν οίκω...

ΕΣΗΕΑ: Αποχαιρετούμε με θλίψη τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Αντώνη Κοκορίκο

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Αντώνη Κοκορίκο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών.

 

Ο Αντώνης Κοκορίκος γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1959. Απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία, όντας ακόμη μαθητής, στην εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη». Συνέχισε, με εθελοντική προσφορά, στο περιοδικό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ «Αγωνιστής» κι έπειτα, ξεκίνησε να εργάζεται ως συντάκτης εξωτερικού δελτίου στην ΕΡΤ το 1982 και στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», το 1983, με διευθυντή τον Χρήστο Πασαλάρη και διευθυντή σύνταξης τον Γιάννη Βούλτεψη. Την ίδια εποχή, άρχισε να καλύπτει το πολιτικό ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ και λίγο αργότερα προσλήφθηκε στην εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ». Κατά τη διάρκεια των ετών 1983-1989, πραγματοποίησε περίπου 45 δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό και κάλυψε για το ραδιόφωνο της ΕΡΤ σημαντικά πολιτικά γεγονότα και το σύνολο σχεδόν των επίσημων επισκέψεων του πρωθυπουργού στο εξωτερικό.      Επιπλέον, εργάστηκε στις εφημερίδες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», με τον Νίκο Κακαουνάκη στις εφημερίδες «ΚΑΛΑΜΙ» και «ΚΑΡΦΙ», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΦΛΑΣ 96,1», «ΣΚΑΪ», «ALPHA», «NITRO» και στους τηλεοπτικούς σταθμούς  «MEGA», «STAR» , “ALTER” και «Βεργίνα TV».

 

Παράλληλα με τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία, συνέγραψε δύο βιβλία: «Το σχέδιο για τη χώρα» (2016), με ιδέες και προτάσεις για το μέλλον της Ελλάδας, και το «Η Αριστερά στο δρόμο με τις πεπονόφλουδες» (2019).

 

Ο Αντώνης Κοκορίκος ήταν ένας δημοσιογράφος με πολλές ικανότητες και εμπειρία, ο οποίος διακρίθηκε για την οξύνοια και το βάθος της πολιτικής σκέψης του.

 

Άνθρωπος μαχητικός και ανήσυχο πνεύμα, υπήρξε δραστήριος συνδικαλιστικά και αγωνίστηκε πιστός στις αρχές και τα πιστεύω του.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται, τα τέσσερα παιδιά του, την Δανάη, την Άλκηστη, τον Ορέστη και τον Φοίβο, την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον άξιο συνάδελφο.

 

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Αντώνη Κοκορίκο θα δοθεί την Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, στις 9:30 το πρωί, στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

 

Επιθυμία της οικογένειας είναι, όσοι το επιθυμούν, να δωρίσουν αντί στεφάνων, χρηματικά ποσά

 

 

 

στο Σύλλογο καρκινοπαθών εθελοντών φίλων Ιατρών Αθηνών Κ.Ε.Φ.Ι.

 

Eurobank: GR4502602440000140201131487

Alpha Bank: GR6001402160216002101087644»

ή

 

στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»

 

Alpha Bank – GR8001401120112002002011686

Eurobank – GR6602600630000460100128261

Εθνική Τράπεζα – GR2501101920000019248000010

Τράπεζα Πειραιώς – GR6301720150005015020641423.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Με 1.684.223 τηλεθεατές κατά μέσο όρο η «επανένωση» των ηρώων της σειράς «Στο Παρά Πέντε» το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου...

-ο ΕΣΡ ενέκρινε τη μετάδοση του καναλιού ερωτικού περιεχομένου EROTA μέσα σε διάστημα έξι μηνών, το οποίο θα μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω συνδρομητικών πλατφορμών στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία...

-Προκηρύχθηκε η θέση του γενικού/ της  διευθυντή/ τριας της ΕΡΤ 3 από την ΕΡΤ ΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι/ ες πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας 14 ημερώ από την 30.12.2025 έως και τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 23:59...

-Από την 1η Ιανουαρίου 2026 καταργείται με απόφαση του Κυριάκου Πιερρακάκη ο ειδικός φόρος συνδρομητικής τηλεόρασης 10%...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com