Τέλος από τον Asteras AKTOR ο Ισιάγκα Σιλά
Το καλοκαίρι του 2025, ο Asteras AKTOR απέκτησε ως ελεύθερο τον Ισιάγκα Σιλά και περίπου έναν χρόνο αργότερα ο 32χρονος Αφρικανός αποχωρεί από την ομάδα των Αρκάδων.
Ο Σιλά κατέγραψε συνολικά 23 εμφανίσεις, μοιράζοντας και μία ασίστ, ωστόσο φέτος βρισκόταν εκτός πλάνων. Πλέον, αποτελεί παρελθόν, με τον ίδιο να γνωστοποιεί τις εξελίξεις στον κόσμο, αποχαιρετώντας την ομάδα και τους φιλάθλους με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κλείνει έτσι ένα σύντομο κεφάλαιο στην καριέρα του στην Τρίπολη, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της πορείας του.
Αναλυτικά το μήνυμα του Ισιάγκα Σιλά:
«Σήμερα η παρουσία μου στον Αστέρα AKTOR φτάνει στο τέλος της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους υπέροχους φιλάθλους για τη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ. Εύχομαι στον σύλλογο ό,τι καλύτερο για το υπόλοιπο της σεζόν. Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο».

