24 June, 2026 - 21:25
Στο πλευρό του «Μέντι» ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Ποιοτική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα επιχειρούν στον Ολυμπιακό με φόντο την ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.
Η εν λόγω αναδόμηση δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το τεχνικό επιτελείο.
Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να έρχεται να προστεθεί στην κατηγορία των άμεσων συνεργατω΄ν του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Με μεγάλη και ανεκτίμητη ποδοσφαιρική διαδρομή στον Ολυμπιακό σε δύο θητείες. Ένα σύντομο πέρασμα από το οργανόγραμμα σαν γενικός αρχηγός. Από πέρσι προπονητής στη μεγάλη της ακαδημίας σχολής των Ερυθρόλευκων.
Ουσιαστικά ο 42χρονος άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών έρχεται να πάρει τον ρόλο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου που πέρσι τέτοια εποχή άφησε τον Ρέντη για την Ρίο Άβε, κάνοντας μάλιστα μια σπουδαία πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.
Η περυσινή σεζόν είχε βρει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να παίρνει το βάπτισμα του πυρός στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κ-17 Πλέον σαν βοηθός του Μεντιλίμπαρ ανεβαίνει στο «κυρίως ταμπλό».

