ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 May, 2024 - 10:45

Categories: 

Απίστευτος οιωνός! Όποτε η Ντόρτμουντ παίζει σε τελικό C. League, ο Θρύλος σηκώνει την Ευρωλίγκα!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Τρελαίνει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα! Με απίστευτη κατάθεση ψυχής οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν σμπαράλια την έδρα της Μπαρτσελόνα για δεύτερη φορά γράφοντας ιστορία και πήραν πανάξια το εισιτήριο της πρόκρισης για το Final-4 του Βερολίνου!

Παράλληλα, μία απίστευτη σύμπτωση που αν επαναληφθεί και φέτος θα αγγίξει τα όρια του μεταφυσικού έρχεται να αποτελέσει σημαντικό σύμμαχο στα σχέδια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπςη εμτά από 11 ολόκληρα χρόνια ακι τον θρίαμβο της Back2back Ευρωλίγκας του Λονδίνου!

Αυτή έχει να κάνει με τις προκρίσεις της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League.

Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που η Μπορούσια έφτασε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την Ευρωλίγκα. Η πρώτη φορά ήταν το 1997, όταν η Ντόρτμουντ στις 28 Μαΐου είχε επικρατήσει 3-1 της Γιουβέντους στο Μόναχο, σχεδόν έναν μήνα αφότου ο Ολυμπιακός είχε σηκώσει στη Ρώμη την πρώτη του Ευρωλίγκα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα (24/4/1997).

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013, όταν οι Βεστφαλοί στις 25 Μαΐου έχασαν με 2-1 από την Μπάγερν στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» (όπου θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός)

Ο Θρύλος υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μαπρτζώκα στην πρώτη του θητεία είχε κατακτήσει τη δεύτερη διαδοχική Ευρωλίγκα ακι τρ΄τιη στην ιστορία του σκορπίζοντας στον μεγάλο τελικό την Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο με 100-88
ενώ οι Πειραιώτες δύο εβδομάδες πριν, στις 12 Μαΐου, είχαν πάρει την Ευρωλίγκα για τρίτη φορά νικώντας τη Ρεάλ στον τελικό του

Φέτος, με διαφορά δύο ημερών, η Ντόρτμουντ πέταξε έξω στα ημιτελικά του Champions League την Παρί και οι «ερυθρόλευκοι» την Μπαρτσελόνα, αμφότεροι με νίκες εκτός έδρας. Λέτε να… τριτώσει το καλό για τον Ολυμπιακό; Η απάντηση στις 24 και 26 Μαΐου.

Ομάδα: