ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 May, 2024 - 00:37

Categories: 

Έφτασε «Τζόλε»- Μήτρογλου στην Ευρώπη και Αλεξανδρή συνολικά ο Ελ Κααμπί!

 

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός εξυψώνοντας στα ύψη την ελληνική σημαία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Με ψυχωμένο παιχνίδι το σύνολο του Χοσά Λουίς Μεντιλίμπαρ τρύπησε … ταβάνι αποκλείοντας την Άστον Βίλα των 600.000 εκατ. ευρώ με δύο νίκες!

Ο Θρύλος έχοντας για ακόμη μία φορά σε τρομερή βραδιά τον πρώτο του σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί που πέτυχε και τα δύο γκολ (10΄, 79’)  επικράτησαν της αγγλικής ομάδας του Ουνάι Έμερι των 4 Εuropa League με 2-0 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά στον μεγάλο τελικό του Conference League! Εκεί όπου στις 29 Μαϊου στην «Opap Arena» θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο!

Μεγάλος πρωταγωνιστής και τοπ-σκόρερ σε αυτή την ημιτελική σειρά δεν ήταν άλλος από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί! Ο Μαροκινός στράϊκερ με τα πέντε συνολικά τέρματα που πέτυχε στις δυο αναμετρήσεις κόντρα στην αγγλική ομάδα φτάνοντας τα 15 γκολ στην Ευρώπη μέσα σε μία σεζόν!

Μία επίδοση που αποτελεί ισοφάριση του αντίστοιχου επιτεύγματος των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Κώστα Μήτρογλου στο σύνολο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Παράλληλα το … κοντέρ του Μαροκινού φορ έχει φτάσει αισίως τα 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις! Επίδοση, που αποτελεί ισοφάριση της εκπληκτικής σεζόν του Αλέξη Αλεξανδρή από το μακρινό 2001-02 και πλέον βάζει πλώρη για πολλές ακόμη κορυφαίες διακρίσεις, οδηγώντας εκ του ασφαλούς προς τους τίτλους!

 

 

 

 

Ομάδα: