ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 January, 2024 - 23:24

Categories: 

Ψυχωμένος ΠΑΟΚ άλωσε την Προύσσα ύστερα από δυο παρατάσεις

 

ΠΑΟΚάρα με ψυχή, πέρασε από την Προύσα και έμεινε ζωντανός για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League!

Σε ένα πραγματικό θρίλερ που διήρκησε 50 λεπτά (!), ο «δικέφαλος του βορρά» πάλεψε με όλες του της δυνάμεις και πήρε τη μεγαλύτερη - μέχρι φυσικά την επόμενη - νίκη του στη σεζόν, φεύγοντας με το διπλό από το «Tofas Spor Salonu» και την έδρα της Τόφας με σκορ 88-87 μετά από δύο παρατάσεις, στο Game 2 της σειράς των δύο ομάδων στα play-in της διοργάνωσης!

Κάπως έτσι, η ομάδα του Φώτη Τακιανού «έσβησε» το break του πρώτου αγώνα και τη βαριά ήττα από τους Τούρκους (63-95), ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, τα πάντα για την πρόκριση θα κριθούν στο Game 3 της σειράς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (16/01) στην Πυλαία!

Όσον αφορά το ματς, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και άξιζε τη νίκη, σε ένα ματς όπου είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Πρώτος σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Φρίντρικρον με 18 πόντους (7 στην παράταση) και 8 ασίστ, με τους ΜακΝίς (17 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Χάρισον (17 πόντοι, 6 ασ.) να ακολουθούν σε απόδοση, την ώρα όπου ο Τσιακμάς έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της ζωής του με 15 πόντους και 5 μεγάλα τρίποντα σε κρίσιμα σημεία του αγώνα!

Για τους Τούρκους, ξεχώρισαν οι Γουίνστον και Ντένμον, με τον πρώτο να έχει 22 πόντους και 6 ασίστ και τον δεύτερο, 20 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Ομάδα: