ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 September, 2023 - 23:57

Categories: 

Ψυχωμένος Παναθηναϊκός «άλωσε» τους Ζωσιμάδες (0-1) - Αποχώρησαν τραυματίες Βαγιαννίδης, Αιτόρ και Τζούριτσιτς

Τεράστια σε αξία νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Παλάσιος στο 74’ και έτσι ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στην νέα Super League  μετά το 3-0 επί του Βόλου. Η επικράτηση των «Πράσινων» αποκτάει ιδιαίτερη αξία διότι όχι μόνο επιτεύχθηκε λίγες ημέρες μετά το σοκ του αποκλεισμού από την Μπράγκα, αλλά και λόγω των συνεχόμενων ατυχιών, που προέκυψαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Λίγο μετά το 35’, οι Βαγιαννίδης και Αϊτόρ αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» με προβλήματα τραυματισμών, με τον Σέρβο τεχνικό του «τριφυλλιού» να αναγκάζεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές. Κάπως έτσι, έριξε στο ματς τους Κώτσιρα και Μπερνάρ.

Ο Βαγιαννίδης φάνηκε να έχει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, ενώ ο Αϊτόρ ένα χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού του. Μάλιστα, ο Αϊτόρ είχε μπει τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα, παίρνοντας τη θέση του Βέρμπιτς που ήταν να ξεκινήσει αλλά «έβγαλε» ενοχλήσεις στο ζέσταμα. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο τραυματισμός του Φιλίπ Τζούριτσιτς στο 55’

 

Ομάδα: