ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 September, 2023 - 17:22

Categories: 

Χωρίς τον Χατζισαφί η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Χωρίς τον Εχσάν Χατζισαφί αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο έμπειρος μπακ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι στον αγώνα με την Μπράιτον, λέγοντας πως πρώτα θα πρέπει να υποβληθεί σε μερικές ακόμη εξετάσεις και μετά θα μπει στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, ο Ιρανός ακραίος αμυντικός αποκάλυψε πως ήταν αναίσθητος μετά το χτύπημα για 10-15 λεπτά!

«Μετά τον τραυματισμό μου στο κεφάλι ήμουν αναίσθητος για περίπου 10-15 λεπτά. Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, δεν θυμόμουν τίποτα από εκείνη τη σκηνή», είπε αρχικά.

«Αφού ανέκτησα τις αισθήσεις μου, οι γιατροί μου έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω μαγνητική τομογραφία προς το παρόν», συνέχισε.

«Είπαν, δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες εξετάσεις και μετά μπορώ να συμμετέχω στις προπονήσεις με την ομάδα», κατέληξε.

Ομάδα: