ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2023 - 20:54

Categories: 

Χωρίς Αραούχο και Χατζισαφί η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

 

Την προετοιμασία της για την σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κηφισιά (04/11, 20:00) για τη 10η αγωνιστική της StoiximanSuperLeague, συνέχισε η ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση της «Ένωσης» κύλησε δίχως απρόοπτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει τον Σέρχιο Αραούχο να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί εδώ και μέρες, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το επερχόμενο ματς. Εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Εχσάν Χατζισαφί και Ζίνι, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο σημερινό ομαδικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε ξανά όλο το πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει στο ματς του Σαββάτου μερικά λεπτά συμμετοχής.

Όσον αφορά τέλος τους τιμωρημένους λόγω καρτών, ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα εκτίσει με την Κηφισιά, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος επιλέχθηκε να μείνει εκτός με τη Λαμία.

Ομάδα: