ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 August, 2023 - 22:27

Categories: 

Χριστοδουλόπουλος: «Να δώσουμε το έναυσμα στον κόσμο!»

Μήνυμα για την πρώτη «μάχη» του Άρη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου έστειλε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μέσω της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

«Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια πόσο μάλλον απέναντι σε μία ιστορική ομάδα όπως η Ντιναμό Κιέβου. Από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι, με την βοήθεια του κι εφόσον εμείς δώσουμε το… σύνθημα να τους φέρουμε πιο κοντά μας. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επίπεδο είναι υψηλό. Ήμαστε προετοιμασμένοι για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος τιμωρείται, θέλει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Ο κόσμος μόνο βοήθεια μπορεί να δώσει, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε και πρέπει να λειτουργήσουμε σαν… ένα», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος.

Στη συνέχεια ο 36χρονος μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Πίεση στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρχε, για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Το όνομα του Άρη δεν έπρεπε να μπει σε μία λίστα αποκλεισμού από την Αραράτ. Ήταν σημαντική πρόκριση αλλά δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε ποιοι ήμαστε. Η Ντιναμό μπορεί να μην είναι η ομάδα του παρελθόντος αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο όνομα. Πίεση υπάρχει αλλά εμείς πρέπει να την κάνουμε δημιουργική».

 

 

Ομάδα: