ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 January, 2024 - 19:39

Categories: 

Χρειάστηκε τον «εκτελεστή» Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός!

 

Την εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί χρειάστηκε ο Ολυμπιακός, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο της εξαιρετικής Κηφισιάς με 3-2 στην Καισαριανή και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη για το 2024. Οι «ερυθρόλευκοι» που βρέθηκαν μπροστά σε ένα νέο … στραπάτσο,  λυτρώθηκαν από τον 37χρονο Μαροκινό στράικερ, που επιστράτευσε για ακόμη μια φορά την τέχνη του σκοραρίσματος αποτελώντας την χρυσή αλλαγή του Κάρλος Καρβαλιάλ. Συγκεκριμένα στο 85’ κι έπειτα από συστημένη σέντρα του πολύ δραστήριου για όσο διάστημα αγωνίστηκε Μαρτίνς, ο Ελ Αραμπί με άπιαστη κεφαλιά άφησε … άγαλμα τον Κρίστινσον χαρίζοντας το τρίποντο στους Πειραιώτες.

Γρήγορο 0-2 με Μασούρα-Ναβάρο, αλλά γύρισε σε 2-2

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν από νωρίς τα ηνία της αναμέτρησης και μόλις στο 11’ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης ο Γιώργος Μασούρας που με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κόντρα στην Κηφισιά και στο 39’ ζευγάρωσε τα τέρματά του βάζοντας γερές βάσεις για την επιστροφή του στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι που προήλθε από χέρι του Σάντος στην περιοχή των γηπεδούχων ύστερα από κεφαλιά του Καρβάλιο, το οποίο υπέδειξε αμέσως ο ρέφερι Μανούχος. Την εσχάτη των πινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Φραν Ναβάρο, με τον νεοφερμένο Ισπανό φορ να είναι εύστοχος και να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα»

Αποβολή Ρέτσου που χάνει Παναθηναϊκό

Στα λεπτά που ακολούθησαν το ματς έγινε ροντέο, Αρχικά στο 44’ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Παναγιώτη Ρέτσου με δεύτερη κίτρινη,.. Γεγονός το οποίο θα στερήσει την συμμετοχή του 26χρονου κεντρικού αμυντικού στην επερχόμενη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Με την λήξη του πρώτου μέρους η Κηφισιά μείωσε το σκορ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ και ασθενή απόκρουση του Τζολάκη, ο Μιλίτσεβιτς με σουτ κεραυνό από τα 40 μέτρα αιφνιδίασε τον 21χρονο τερματοφύλακα, που βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρόλευκων» σε ματς της SuperLeague. Γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη ο νεαρός πορτιέρο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εκ νέου δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 52’ ακυρώθηκε γκολ του Μασούρα για χέρι, Έπειτα από κεφαλιά του Ροντινέι, Μία απόφαση δύσκολη που χρειάστηκε το VAR.Η Κηφισιά έδειξε πυγμή και στο 64’ έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του πρώτου της σκόρερ Οζέγκοβιτς. Ο Καρβαλιάλ βλέποντας το ματς να γυρίζει ανάποδα, αποφάσισε να ρισκάρει, ρίχνοντας στην … μάχη τον νεοφερμένο Πορτoγάλο εξτρέμ Ζέλσον Μαρτίνς και τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ σκόραρε στο 69’ με κεφαλιά , αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR ως οφσάιντ, φάση, η οποία που … σηκώνει αρκετή συζήτηση. Τελικά η υπεροχή του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 85’ Με δράστη τον Ελ Αραμπί…

 

 

 

 

 

Ομάδα: