ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 October, 2022 - 15:39

Categories: 

Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης

Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη (20/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι σε όλο το γήπεδο.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα προτού συνεχίσει με αποφόρτιση, ενώ ατομικό έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης και θεραπεία ο Αλέξις Τρουιγιέ.

Η συμμετοχή του Ισπανού εξτρέμ απέναντι στους «κίτρινους» θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο πιθανότατα θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κάτι το οποίο δεν ισχύει αντιθέτως για τον αρχηγό του «τριφυλλιού», καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και θα μείνει εκτός όπως και απέναντι στη Λαμία!

Παράλληλα, το ευχάριστο για τον Σέρβο τεχνικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Αντράζ Σπόραρ, Φώτης Ιωαννίδης, Σεμπάστιαν Παλάσιος και Γιάννης Κώτσιρας επίσης προπονήθηκαν κανονικά σήμερα.