ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 January, 2023 - 16:25

Categories: 

Χάνει Μπονατσόλι και Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

 

Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ… Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι θα μείνει όνειρο χειμερινής νυκτός για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Ιταλός φορ αποφάσισε να μείνει στην Σαλερνιτάνα. Παρότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα είχε βρει με την ιταλική ομάδα για τον 25χρονο άσο, ο ίδιος τελικά επέλεξε να μείνει στην Serie A, αν και δεν είναι βασικός.

Μένει πλέον να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα προλάβει να ενεργοποιήσει κάποια εναλλακτική λύση για την ενίσχυση της επίθεσής του ή όχι, με το χρόνο να πιέζει αφού οι μεταγραφές ολοκληρώνονται απόψε (αν και η αγορά των ελεύθερων θα είναι ανοιχτή ως τις 17 Φεβρουαρίου).

 

 

 

 

Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ χάνει για σημαντικό διάστημα τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός της ομάδας διαπιστώθηκε πως υπέστη κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία του από τα γήπεδα για 4-6 εβδομάδες. Το παρήγορο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως με την απόκτηση του Τόμας Κεντζιόρα υπάρχει λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

 

Ομάδα: