ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 October, 2023 - 17:19

Categories: 

Χάινς: «Να είμαστε επιθετικοί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Αναγνώρισε την δυσκολία του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Αρμάνι Μιλάνο ο Κάιλ Χάινς και επεσήμανε ότι θα πρέπει η ομάδα του να είναι περισσότερο επιθετικοί από το προηγούμενο παιχνίδι της.

«Γνωρίζουμε τι είδους παιχνίδι θα πρέπει να περιμένουμε. Ξέρουμε καλά τον Ολυμπιακό, που είναι μια επιθετική και physical ομάδα. Έτσι, θα πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο της δικής μας επιθετικότητας και να είμαστε δυνατοί για να μπούμε στην πρόκληση. Ερχόμαστε από μία επίπονη ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς μπροστά στο κοινό μας», ανέφερε ο Χάινς ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για την μεγάλη τιμή που θα τους κάνουν οι Πειραιώτες.

«Προσωπικά, η βράβευσή μου θα είναι μια τεράστια τιμή, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τους σπουδαίους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ακόμα πιο μεγάλο το επίτευγμά μου, καθώς είμαι Αμερικανός. Άρα, θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά», κατέληξε.