ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2023 - 18:49

Categories: 

Φαβορί ο Φορτούνης να ξεκινήσει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλει, να αποδίδσιε το κυριαρχικό ποδόσφαιρο, που αρέσει στους οπαδούς και του και το σπουδαιότερο να συνδυάζει τις νίκες του με ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την αγωνιστική μεταμόρφωση έχει διαδραματίσει το φορμάρισμα του Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στα πρότερα στάνταρ του, παίζοντας ουσιαστικό ποδόσφαιρο και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάνει στον στόχο του. Προφανώς, έχοντας επιστρέψει στη δράση μετά από δύο πολύμηνες απουσίες.

Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, δύσκολα προβλέπεται να μην φορέσει φανέλα βασικού στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Αν ο Χάμες είναι να παίξει, τότε θα βρεθεί τρόπος να χωρέσουν και οι δύο, πιθανώς. Δεν είναι και το πλέον εύκολο, αφού θέση διεκδικούν και ο Κανός, αλλά και ο Μπιελ και έτσι… μαζεύονται πολλοί επιθετικοί ή μεσοεπιθετικοί. Θα φανεί από τις δοκιμές του Μίτσελ, τις προσεχείς ημέρες.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Φορτούνης ξεκινά με τον .. αέρα του ακλόνητου φαβορί για την νευραλγική θέση του οργανωτή, ενώ στα υπέρ του προσμετράται και η εκπληκτική παράδοση σκοραρίσματος κι εξαιρετικών του εμφανίσεων κόντρα στους «κιτρινόμαυρους»

 

Ομάδα: