ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2023 - 16:51

Categories: 

Υπογράφει στη Σαμπντόρια ο Χεσέ Ροντρίγκες

Την επιστροφή του στην ελίτ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων είναι έτοιμος να κάνει ο Χεσέ Ροντρίγκες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού «έσπασε» το συμβόλαιο του με την τουρκική Ανκαραγκιουτσού, του Τάσου Χατζηγιοβάννη, αναμένεται τις προσεχείς ώρες να γίνει ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ, φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Γένοβας και αφού αρχικά περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ο Χεσέ ενσωματωθεί στην Σαμπντόρια, θα φτάσει τους οκτώ διαφορετικούς σταθμούς στην καριέρα του, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Παρί, τη Λας Πάλμας, την Στόουκ Σίτι, την Μπέτις, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Αναγκαραγκιουτσού.

Με την ομάδα της Άγκυρας ο έμπειρος εξτρέμ κατέγραψε μόλις 16 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ τα καλύτερα του χρόνια ήταν εκείνα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού έπειτα από 92 ματς σκόραρε 19 φορές, ενώ κατέκτησε, δύο Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, αλλά και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.