ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 December, 2023 - 17:11

Categories: 

Υπέστη θλάση και χάνει Ολυμπιακό ο Σιλντς

Σημαντική απώλεια προέκυψε για την Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της καθοριστικής συνέχειας της Ευρωλίγκα. Ο λόγος για τον Σαβόν Σιλντς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Τετάρτης (27/12).

 

Οι εξετάσεις όπου υποβλήθηκε έδειξαν ότι , ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέστη θλάση στον μηρό, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχισοτν δυο εβδομάδων. Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ο πολυσύνθετος παίκτης θα τεθεί εκτός πλάνων του Ετόρε Μεσίνα  στην εκτός έδρας ανΑμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2/1), στο ΣΕΦ, για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

 

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Μπασκόνια δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα του Μιλάνου οι τραυματίες Νίκολα Μίροτιτς και Μαόντο Λο, ενώ ο νεοαποκτηθείς Σαμπάζ Νέιπιερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας, καθώς στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.