ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 April, 2023 - 21:46

Categories: 

Τούχελ: «Θέλω να πιστεύουμε, αλλά όχι να είμαστε ονειροπόλοι»

Ένα πολύ απαιτητικό έργο έχει μπροστά της η Μπάγερν, που υποδέχεται τη Σίτι μετά την ήττα με 3-0 στο Έτιχαντ, όντας με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

O Tόμας Τούχελ παραδέχτηκε τη μεγάλη δυσκολία του εγχειρήματος για τους Βαυαρούς, τονίζοντας πως πρέπει ωστόσο να πιστέψουν και να ξεκινήσουν πολύ καλά από το πρώτο ημίχρονο, για να βάλουν δύσκολα στους «πολίτες».

Αναλυτικάόσαδήλωσε:

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα... θαύμα και να περιμένουμε ότι θα έρθει, απλά μιλώντας για αυτό. Πρέπει να έχουμε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Το να μιλάμε για 4-0 ή 5-0 δεν είναι σωστό και δεδομένης της απόδοσής μας το Σάββατο δεν ξέρω αν όλοι το πιστεύουν 100% αυτό. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το πρώτο ημίχρονο. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Τότε όλα μπορούν να συμβούν, αν έχουμε και την τύχη που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι ένα τεράστιο... βουνό για να ανέβουμε. Εμείς θέλω να πιστεύουμε, αλλά δεν θέλω να είμαστε ονειροπόλοι.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για το γεγονός ότι δεν σκοράρουμε πολύ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μας λείπει κάποια αυτοπεποίθηση, έχουμε λίγο επιπολαιότητα. Αγωνιζόμαστε με αυτό το άγχος. Το σκεφτόμαστε υπερβολικά.

Είμαστε υπεύθυνοι να κάνουμε τα πάντα και να πιάσουμε μία μεγάλη απόδοση. γιατί διαφορετικά τίποτα δεν είναι δυνατό. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα, μισό-μισό κάθε φορά. Το πρώτο μας βήμα είναι να κερδίζουμε το πρώτο ημίχρονο».