ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

31 October, 2023 - 03:24

Categories: 

Τηλεθεάσεις, η επιστροφή του «Fargo» και... στο Vodafone TV για ένα αξέχαστο Halloween!

To Μega παρέμεινε στην κορυφή των μετρήσεων της Nielsen με πσοοστό 12,9% στο διάστημα 23-29 Οκτωβρίου.

Δεύτερος σταθερά ο Alpha με 12,3% και τρίτος ο ΑΝΤ1 με 11,0%. Στο 9,9% ο ΣΚΑΪ , το Star  με 9,7%  το Open με 6,9% και  ΕΡΤ1 στο 5,6%. Το ΜΑΚ TV με 3,1%, με 2,5% η ΕΡΤ3 και με 1,8% η ΕΡΤ2.

TRICK OR TREAT? στο Vodafone TV για ένα αξέχαστο Halloween

Σε ρυθμούς Halloween το Vodafone TV φέρνει και φέτος ένα -καθόλου ειρωνικό- ανατριχιαστικό αφιέρωμα τρόμου που υπόσχεται να καθηλώσει τους συνδρομητές του. Το αφιέρωμα “Trick or Treat?” με περισσότερους από 25 τίτλους περιλαμβάνει όλα όσα θα λατρέψουν οι φαν του είδους και όχι μόνο.

Από το κλασσικό “Dial M for Murder” του μετρ του τρόμου Άλφρεντ Χίτσκοκ μέχρι την uncut εκδοχή του «Εξορκιστή» του Γουίλιαμ Φρίνκτιν και από τη «Νεκρή Νύφη» του Τιμ Μπάρτον μέχρι το «Παρασκευή και 13» και την ανθολογία των “American Horror Story” στο Disney+, είναι όλα στη λίστα του Trick or Treat.

Για τους λάτρεις του κλασικού horror, των serial killers, των jumpscares, των zombies, ή ακόμα και των ταινιών animation, το αφιέρωμα περιλαμβάνει μια εκτενή συλλογή γεμάτη μυστήριο, αγωνία και διασκέδαση, ενώ ένα αντίστοιχο αφιέρωμα βρίσκεται και στο Video Club, με πολλές καινούργιες κυκλοφορίες για On Demand…τρόμο, όπως το πρόσφατο “Saw X” ή το κλασσικό “Halloween” του Τζον Κάρπεντερ.

Ένας συγκλονιστικός κόσμος υπόσχεται να χαρίσει τις πιο ανατριχιαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ. “Trick or Treat?” Στο Vodafone TV η απάντηση είναι πάντα Treat.

Το «Fargo» επιστρέφει με 5η σεζόν αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Δυναμικά ξεκινά ο Νοέμβριος στην COSMOTE TV με τον 5ο κύκλο του βραβευμένου με έξι Emmy «Fargo» του ΝόαΧόλεϊ. Η σειρά ανθολογίας που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 1966, επιστρέφει έπειτα από 3 χρόνια στη «μικρή οθόνη» με νέα ιστορία και τους Τζούνο Τεμπλ (The Offer, Ted Lasso), Τζον Χαμ (Mad Men, The MorningShow) και Τζο Κίρι (Stranger Things) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην τηλεοπτική ατζέντα του μήνα ξεχωρίζει, επίσης, ο 2οςκύκλος του αστυνομικού δράματος του BBC, «Time», μετην Μπέλα Ράμζι (Game of Thrones, The Last of Us), να παίρνει τη σκυτάλη του πρωταγωνιστικού ρόλου από τον Σον Μπιν και το «Lawmen: Bass Reeves», με τους Ντόναλντ Σάδερλαντ και Ντέιβιντ Ογιελόβο (Silo). Η σειρά έρχεται δια χειρός του σεναριογράφου μεγάλων επιτυχιών Τέιλορ Σέρινταν (Hell or High Water, Yellowstone, Sicario).

Νέα άφιξη μέσα στον Νοέμβριο είναι, επίσης, η σειρά «Bayern Munich: Rise of a Legend», που μιλά για την ιστορία της Μπάγερν Μονάχου, η αστυνομική σειρά «Erinyes» με τον Μάρτσιν Ντοροτσίνσκι (The Queen‘sGambit, Vikings: Valhalla, Mission: Impossible – DeadReckoning) και η 3η σεζόν του γαλλικού «The Traveller».Στην COSMOTE TV έρχεται και το δραματικό γουέστερν«The English» με την Έμιλι Μπλαντ (A Quiet Place, Oppenheimer).

Ακολουθούν αναλυτικά οι πρεμιέρες του Νοεμβρίου:

The Traveller (3η σεζόν – 1ο Μέρος)

Στη σύγχρονη Γαλλία, ένας εκκεντρικός πρώην αστυνομικός ξανανοίγει ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών, σε μια αποστολή να εντοπίσει τους ενόχους και να αποδώσει δικαιοσύνη για λογαριασμό των οικογενειών των άτυχων θυμάτων.

Πρεμιέρα: Κυριακή 5/11, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

The English

Η Αγγλίδα Κορνίλια Λοκ (Έμιλι Μπλαντ) φτάνει στην Αμερικανική Δύση του 1890 για να κυνηγήσει τον φονιά του γιου της. Στην πορεία, συναντά τον Ιλάι Γουίπ, πρώην ανιχνευτή του ιππικού, ο οποίος πηγαίνει στη Νεμπράσκαγια να διεκδικήσει τη γη που του χρωστούν. Χτίζοντας μια απροσδόκητη φιλία, οι δυο τους διασχίζουν μία Αμερική γεμάτη εμπόδια, αίμα και βία ώστε να εκπληρώσουν τον σκοπό τους.

Πρεμιέρα: Σάββατο 11/11, 18.00, COSMOTE SERIESΜΑRΑΤΗΟΝ HD.

Lawmen: Bass Reeves

Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και στη ζωή του θρυλικού Μπας Ριβς, που γεννήθηκε ως σκλάβος, αλλά κατόρθωσε να γίνει ο πρώτος Αφροαμερικανός Σερίφης δυτικά του ποταμού Μισσισσιππή. Ο αγώνας του για να φανεί αντάξιος της ευθύνης που έφερε ο ρόλος του, πολλές φορές είχε ηθικό και πνευματικό κόστος για την οικογένειά του.

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο 24 ώρες μετά την Αμερική: Δευτέρα 6/11, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Τον περασμένο Ιούλιο συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΜΜΑ με Πρόεδρο τον Mike Koedinger. Στο Διοικητικό Συμβούλιο πλέον μετέχει ως μέλος ενεργά και η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ) με τακτικό μέλος την Πρόεδρο Πέννυ Καλύβα και αναπληρωματικό μέλος τον Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Παπαλιό...

-Από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30, το «The Chase» έρχεται με νέες καταδιώξεις πέραν του συναρπαστικού κυνηγητού τις καθημερινές...

-Με μια έκτακτη και κατ’ εξαίρεση απόφασή της, η κυβέρνηση αποφάσισε να απαλλάξει τα επτά πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια από την υποχρέωση πληρωμής των εισφορών τους. Όπως αναρτήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 από την Προεδρία της Κυβέρνησης και την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, το ελληνικό δημόσιο θα επιβαρυνθεί με το κόστος 6,8 εκατ. ευρώ προς τον ΕΔΟΕΑΠ που βαραίνει τις συγκεκριμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις...

-Γερμανικό κύπελλο ξανά στις επάλξεις τις επόμενες μέρες, ωστόσο δεν υπάρχει κινητικότητα από κάποιον τηλεοπτικό σταθμό...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com