ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 March, 2022 - 15:53

Categories: 

Τάσεις φυγής από τον Αμπέλ Φερέιρα

Τα σοκαριστικά επεισόδια βίας στο Μεξικό, στην αναμέτρηση της Κερετάρο με την Άτλας, δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε από τον Άμπελ Φερέιρα, μετά τη νίκη της Παλμέιρας επί της Γκουαρανί με 2-0.

Αντιθέτως, ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να επέμβουν. Ενώ, άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται ακόμα και να φύγει από την Βραζιλία, λόγω του ίδιου ζητήματος!

«Είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα. Τα λόγια τα παίρνει ο άνεμος. Αυτό με ανησυχεί πολύ. Είδα τις εικόνες στο Μεξικό και μου λένε ότι το ίδιο συμβαίνει στη Βραζιλία, θα πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά τι θέλω για την οικογένειά μου, για τον εαυτό μου και για τους παίκτες μου. Πολύ σοβαρά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της Νότιας Αμερικής. Ο κόσμος πρέπει να βγει μπροστά, οι σύλλογοι. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν», δήλωσε αρχικά ο Φερέιρα.

Και συμπλήρωσε: «Πόσοι ακόμη άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν για να πάρουν αποφάσεις οι Αρχές; Πρέπει να ασκούν τις θέσεις που έχουν. Πρέπει να δικαιολογήσουν τη θέση τους. Όταν δεν κερδίζω, μου ζητούν να αναλάβω την ευθύνη. Αυτό περιμένω από κάθε άτομο να κάνει, να αναλάβει την ευθύνη. Για το καλό του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, για το καλό όλων μας. Ας μπει η Ομοσπονδία, ας μπουν αυτοί που διοργανώνουν τα κρατικά πρωταθλήματα, το Δημόσιο, αλλά ας ληφθούν μέτρα».