ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2023 - 13:50

Categories: 

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό η Μιλίτσα Κούμπουρα

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό όσον αφορά την χάραξη του σχεδιασμού για όλα τα τμήματα ενόψει της επόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να επιλύουν όλα τα σοβαρά ζητήματα που ανάγονται στη διαμόρφωση του έμψυχου υλικού φιλοδοξώντας ο σύλλογος να σαρώσει τους τίτλους και την νέα σεζόν. Με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών να προχωρά ταχύτατα τον σχεδιασμό της,

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Πέμπτη (15/6) την ανανέωση της συνεργασίας του με την Σέρβα διαγώνιο Μιλίτσα Κούμπουρα.

Αναλυτικά:

 

Ανανέωση συνεργασίας με την Μίλιτσα Κούμπουρα

  

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μίλιτσα Κούμπουρα. Η Σέρβα διαγώνια υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

 

Η δήλωση της Μίλιτσα Κούμπουρα στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρονιά, θα είμαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Θεωρώ, ότι αυτή χρόνια θα είναι διαφορετική. Θα φτάσουμε ψηλότερα, τόσο στην πρωτάθλημα, όσο και  στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο πλευρό μας! Εύχομαι για μένα και για τις συμπαίκτριες μου μια χρονιά δυναμική, επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς».

Ομάδα: