ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 July, 2022 - 18:03

Categories: 

Στον Ολυμπιακό η Ιωάννα Χυδηριώτη

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να ανακόψει την ξέφρενη μεταγραφική κούρσα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σε όλα του τα τμήματα. Την Παρασκευή το απόγευμα «15/70 οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή, που αφορά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα Πόλο Γυναικών, εντάσσοντας στο ρόστερ την Ιωάννα Χυδηριώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Χυδηριώτη. Η διεθνής Ελληνίδα πολίστρια (ημ. γέννησης 15/4/1997) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

 

Η Ιωάννα Χυδηριώτη ξεκίνησε την ενασχόληση της με την υδατοσφαίριση από τα τμήματα υποδομών του ΝΟ Βουλιαγμένης και από τα 16 της χρόνια (2013) αγωνιζόταν στην ομάδα Γυναικών του ΝΟΒ, ενώ είναι βασικό μέλος της Εθνικής Γυναικών.

 

Η δήλωση της Ιωάννας Χυδηριώτη στο olympiacossfp.gr:

 

«Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη, που ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και τη νέα αγωνιστική χρονιά τους στόχους της, που όπως πάντα είναι υψηλοί και να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Κουντούρη, τον προπονητή κ. Τσίριτς και όλο το επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου».