ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 January, 2022 - 19:59

Categories: 

Στις 5 Φεβρουαρίου ορίστηκε ο προημιτελικός Προμηθέας-ΠΑΟΚ

Στις 5 Φεβρουαρίου θα συμπληρωθεί το... παζλ των ομάδων που θα μετάσχουν στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου μπάσκετ των ανδρών. Και αυτό γιατί τότε ορίστηκε να διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα (17/1) η ΕΟΚ.

 

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 27 Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο νικητής της αναμέτρησης στο «Δημήτρης Τόφαλος» θα πάρει το «εισιτήριο» για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διάστημα 18-20 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Ήδη έχουν κλείσει... θέση στο φάιναλ φορ Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ για τον αγώνα Προμηθέας-ΠΑΟΚ έχει ως εξής:

 

"Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας Προμηθέας Πάτρας-ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς αγώνες - Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 05/02/2022 και ώρα 20.00 στο ΠΕΑΚ Πάτρας «Δ. Τόφαλος»".