ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 September, 2023 - 15:28

Categories: 

Στην κορυφή των ακριβότερων παικτών ο Ποντένσε

«Τρέλανε» την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Ολυμπιακός με την μεταγραφή ου Ντανιέλ Ποντένσε. Ενός παίκτη, που επιστρέφει διψασμένος για επιτυχίες και με ξεκάθαρο στόχο να ολοκληρώσει ότι άφησε … μισό στην προηγούμενή του θητεία, καθώς είχε μεσολαβήσει η μεταγραφή του στην Γουλβς τον Ιανουάριο του 2020.

Με τον 27χρονο Πορτογάλο εξτρέμ να ανεβαίνει άμεσα -και άνετα- στην κορυφή των ποδοσφαιριστών της Stoiximan Super League με τη μεγαλύτερη αξία.

Σύμφωνα με το Transfermarkt, ο Πορτογάλος κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, τα διπλάσια από τους δεύτερους της λίστας, Γκουστάβο Σκάρπα και Μαντί Καμαρά, που βρίσκονται στα δέκα.

Να σημειωθεί ότι στη σχετική κατηγορία ακολουθεί ακόμη ένας νεοφερμένος και πολλά υποσχόμενος παίκτης του Ολυμπιακού, ο 21χρονος Αργεντινός χαφ Σαντιάγκο Έσε, στα οκτώ, όσα και ο Μάρκος Αντόνιο, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Στα επτά εκατομμύρια βρίσκουμε τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ενώ στα έξι είναι μαζί οι Γουίλιαν Αράο (Παναθηναϊκός), Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) και οι Πεπ Μπιέλ, Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού. 

 

Ομάδα: