ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2022 - 21:37

Categories: 

Στην «ευθεία» ο Ολυμπιακός με τον Σιτσέλο

 

Το θέμα του προπονητή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού είναι στην πρώτη… γραμμή για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν αρκετά ονόματα από το διεθνές στερέωμα. Μια ακόμα περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει είναι ενός Αργεντινού προπονητή. Σε ανοικτή… γραμμή με τον Σιτσέλο.

 

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη έχουν ρίξει το βάρος στην εύρεση του διαδόχου του Δημήτρη Καζάζη. Μια περίπτωση που κερδίζει… πόντους τα τελευταία 24ωρα και είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι ο Χουάν Μανουέλ Σιτσέλο. Ο 47χρονος Αργεντινός προπονητής με θητεία στην Ιταλία και την Ισπανία στην Ευρώπη. Επίσης, έχει κοουτσάρει την εθνική ομάδα του Κατάρ και του Ιράν, ενώ έχει δουλέψει ακόμα και σε συλλόγους στην ασιατική χώρα.

 

Ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις μαζί του. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται. Αλλά είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στο προφίλ που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» για τον διάδοχο του Δημήτρη Καζάζη. Στο παρελθόν διετέλεσε συνεργάτης του Χούλιο Βελάσκο στον πάγκο του Ιράν. Με θητεία στο ιταλικό βόλεϊ, όπου και οδήγησε την Μολφέτα στην άνοδο από τη Serie A2 στη Serie A1 του ιταλικού πρωταθλήματος. Επίσης, έχει συνεργαστεί και την ισπανική ομοσπονδία βόλεϊ.

 

Η αναβολή στην αγωνιστική δράση στη Volley League έδωσε χρόνο στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Κέρδισαν μερικές ημέρες επιπλέον για να ολοκληρώσουν τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, σε αυτή τη φάση. Διότι η έλευση του νέου προπονητή θα σηματοδοτήσει και όποιες αλλαγές προγραμματίζονται για το τμήμα.

 

Διότι δεν θα μείνει ο Θρύλος στην προσθήκη του Προύσαλη και την αποχώρηση του Κασαμπαλή. Ο νέος προπονητής είναι εκείνος που, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα πάρει τις όποιες αποφάσεις είναι απαραίτητες, για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια της σεζόν. Ενισχυμένος για να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.