ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 October, 2023 - 01:11

Categories: 

Σπανούλης: «Παγκόσμιο ρεκόρ οι μόλις 3 βολές»

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ξέσπασε στη συνέχεια κατά της διαιτησίας του αγώνα, λέγοντας πως είναι παγκόσμιο ρεκόρ να εκτελεί μια ομάδα και μάλιστα στην έδρα της, 3 βολές, σε ματς πολλών επαφών, αντί 22 του αντιπάλου.

Θυμίζουμε, αμέσως μετά το τέλος του ματς αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στο flash interview, αρκούμενος στο να δώσει μόνο συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, γιατί μετά από μια κακή εμφάνιση στη Ρόδο δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, ενώ ήμασταν μπροστά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Ήμασταν άστοχοι, χάσαμε στις λεπτομέρειες για δύο φάουλ, που δεν κάναμε, ένα επιθετικό ριμπάουντ. Αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Εγώ είμαι υπερήφανος, που η ομάδα μου απέναντι σε μια ομάδα, που διεκδικεί Final 4 και όλους τους τίτλους, ήμασταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια.

Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία. Δεν έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τον σέβομαι απόλυτα. Με όλον το σεβασμό στον Παναθηναϊκό, όμως, δεν μπορεί σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, που παίζεται με τόση επαφή, να σουτάρουμε 3 βολές έναντι 22. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει οι αρμόδιοι να σφυρίζουν το ίδιο και τις δύο πλευρές. Οποία και αν είναι η ομάδα. Δεν μπορεί να είναι το ματς 3-22 στις βολές, μια της τεχνικής ποινής και δύο ο Τόμπσον στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Όχι ότι χάσαμε από αυτό. Πρώτα θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα δούμε τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε παιχνίδι στην έδρα μας, έχοντας 3 βολές. Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας πάρουν τα μέτρα τους, για να δούμε ένα καλύτερο μπάσκετ».

Ομάδα: