ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 April, 2022 - 21:48

Categories: 

Σπάει τα … ταμεία ο Μπόελι με 3,5 δις λίρες για την αγορά της Τσέλσι

Ο Αμερικανός μεγιστάνας και συνιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς, Τοντ Μπόελι είναι το μεγάλο φαβορί για την εξαγορά της Τσέλσι από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Το deal κλείνει με ένα ποσό μεγαλύτερο από 3,5 δισεκατομμύρια λίρες!

Το «who is who» του Τοντ Μπόελι

O Τοντ Μπόελι κερδίζει την κούρσα της απόκτησης της Τσέλσι, με το deal να ξεπερνά τα 3.5 δισεκατομμύρια λίρες. Παρά τη δραματική απόπειρα «αρπαγής» από τον πλουσιότερο άνθρωπο της Βρετανίας, τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο Μπόελι έπεισε με το πλάνο του και σύμφωνα με την Τelegraph θα είναι το νέο αφεντικό των «Μπλε».

 

 

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση από τον όμιλο, την Τσέλσι ή την αμερικανική εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία διαχειρίζεται την πώληση, πηγές τονίζουν πως τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Αλλωστε, ο Στίβεν Παλιούκα και ο Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ενημερώθηκαν ότι δεν προχωράνε στην τελική φάση. Η προσφορά του Ράτκλιφ (4,25 δισεκατομμύρια λίρες), η οποία υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής, προκάλεσε σύγχυση σχετικά με τη διαδικασία πώλησης, ωστόσο αποδεικνύεται πως ο Μπόελι ήταν αρκετά ισχυρός για να χάσει το προβάδισμα.