ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 December, 2023 - 15:29

Categories: 

Σειρά του Καρβαλιάλ να συνεχίσει την παράδοση τίτλων στον Ολυμπιακό!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

 

«Στροφή» ξανά στην πορτογαλική αγορά έκανε ο Ολυμπιακός με την ανάληψη των τυχών από τον Κάρλος Καρβαλάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την διακοπή της συνεργασίας τους με τον 42χρονο Ισπανό Ντιέγκο Μαρτίνεθ στράφηκαν στην περίπτωση του 58χρονου Πορτογάλου κόουτς, ευελπιστώντας να προσδώσει χαρακτήρα νικητή και το σημαντικότερο νοοτροπία και αύρα πρωταθλητισμού

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ξέχωρα από την έντονη προσωπικότητά του και τις παραστάσεις που έχει να επιδείξει στην καριέρα του από πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα, καλείται να δώσει συνέχεια σε μία εκπληκτική παράδοση, που θέλει τον Ολυμπιακό σε όποια σεζόν συνεργάζεται με Πορτογάλο τεχνικό να κατακτά στο τέλος το πρωτάθλημα!

Βλέπετε, όλοι οι Πορτογάλοι που πέρασαν από τον Ολυμπιακό πήραν πρωτάθλημα. Συνολικά εφτά!

 

Ο Ζαρντίμ που αποχώρησε αήττητος!

Την αρχή έκανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ το 2012- 13. Με τον νεαρό τότε Πορτογάλο, να παίρνει την σκυτάλη από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ωστόσο να μην ολοκληρώνει την σεζόν, διότι απολύθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 2013, παρά το γεγονός ότι είχε αφήσει την ομάδα πρώτη και αήττητη στην 17η αγωνιστική (σε σύνολο 30), με 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ!!!

 

Ο νταμπλούχος σε τέσσερις μήνες Βίτορ Περέιρα

Ακολούθησε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος ανέλαβε τον Ολυμπιακό στις 7 Ιανουαρίου του 2015 παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μίτσελ και μάλιστα κατέκτησε το νταμπλ εκείνης της σεζόν νικώντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Ξάνθη με 3-1 στο ΟΑΚΑ.

 

Ο Μάρκο Σίλβα των ρεκόρ!

Ο τρίτος στην σχετική κατηγορία δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Σίλβα, Ο νεαρός Ίβηρας ανέλαβε τον Ολυμπιακό την σεζόν 2015-16! Ήταν ο προπονητής που δημιούργησε το ακατάρριπτο ρεκόρ του κορυφαίου ξεκινήματος στην ιστορία της Α’ Εθνικής με απολογισμό 17 συνεχόμενες νίκες, και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών με την απίστευτη επίδοση των 85 βαθμών με συντελεστή 28 νικών, μιας ισοπαλίας (1-1 κόντρα στην Πλατανιά στα Χανιά) και μιας ήττας με 1-0 από την ΑΕΚ στις 13 Φεβρουαρίου του 2016. Με τον Ολυμπιακό να τελειώνει το παιχνίδι με εννιά παίκτες λόγω αποβολών των αυστηρών Αλμπέρτο Μποτία και Λούκα Μιλιγόβεβιτς.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε με διαφορά 28 βαθμών από την δεύτερη ΑΕΚ, ενώ πανηγύρισε την γρηγορότερη χρονικά μαθηματική κατάκτηση του τίτλου, κάνοντας γύρο θριάμβου στις 28 Φεβρουαρίου του 2016 στο 3-0 επί της Βέροιας στο «Γ. Καραϊσκάκης»

 

Ο Πάουλο Μπέντο που έθεσε τις βάσεις του 44ου

Ακολούθησε ο Πάουλο Μπέντο. Ο Ίβηρας κόουτς πήρε τη σκυτάλη στις αρχές Αυγούστου του 2016 από τον Βίκτορ Σάντσεθ που έμεινε μόλις 40 ημέρες στην άκρη του πάγκου πληρώνοντας το τίμημα του αποκλεισμού από τα προκριματικά του Champions League από την Μακάμπι Χάιφα

Δικό του ήταν ουσιαστικά το πρωτάθλημα, παρότι απολύθηκε την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη, την 23η αγωνιστική, πληρώνοντας το γεγονός ότι η ομάδα για ένα δίμηνο είχε κάνει τρομερή αγωνιστιή κοιλιά μετά τις αποχωρήσεις των Μπράουν Ιντέγε και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μετά από ένα μικρό διάστημα παρουσίας του Βασίλη Βούζα στο τιμόνι, την σεζόν ολοκλήρωσε ο Τάκης Λεμονής κατακτώντας το τέταρτο πρωτάθλημά του ως χεντ κόουτς του Ολυμπιακού!

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων και του ενός Κυπέλλου

Για να ολοκληρωθεί το … παζλ των Πορτογάλων τιτλούχων προπονητών με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ανέλαβε τους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2018 και παρά το γεγονός ότι η σεζόν 2018-19 βρήκε τον Ολυμπιακό να μη κατακτά κάποιο τρόπαιο, στην συνέχεια έμελλε να πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2020, 2021, 2022) κι ενός Κυπέλλου (2020).

 

 

Ομάδα: