ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 October, 2023 - 22:15

Categories: 

Σαρωτικός Θρύλος «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ κι έστειλε μήνυμα!

Σάρωσε τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη και έκανε εμφατική πρεμιέρα ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκες» ήταν εντυπωσιακές και καθάρισαν άνετα 3-0 σετ τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την πρώτη αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο στη δική της πρεμιέρα, επικρατώντας άνετα 3-0 της Λαμίας. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και το Μαρκόπουλο του Απολλώνιου ενώ ο Ηλυσιακός έκαμψε την αντίσταση των Πρωταθλητών Πεύκων.


 

 


Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε βλέποντας τον ΠΑΟΚ να προηγείται 4-1, ωστόσο ισοφάρισε σε 7-7 και στη συνέχεια πήρε προβάδισμα με την Λαμπρούση. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά οι γηπεδούχες κατάφεραν να προηγηθούν (16-14) στο κρισιμότερο σημείο με την Καράρο. Ο ΠΑΟΚ, έχασε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ξεφύγει στο +6 (20-14) με αποτέλεσμα να πάρει το σετ 25-19.

Στο δεύτερο σετ, ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στο τάραφλεξ με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί φτάνοντας στο εντυπωσιακό 15-5! Όπως ήταν φυσιολογικό οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν άνετα στο 2-0, με τη Λαμπρούση να τελειώνει το σκορ με 25-12.

Στο ίδιο μοτίβο εξελίχθηκε και το τρίτο σετ. Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη διαφορά και έκλεισε τον αγώνα με πολύ μεγάλη άνεση.

Ομάδα: