ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 15:42

Categories: 

Ροντινέι από χρυσάφι για τον Ολυμπιακό!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Είναι πολλά τα αγωνιστικά οφέλη ου προκύπτουν για τον Ολυμπιακό, τόος από το ευρύ 4-1 επί του Άρη, όσο συνολικά και τα δείγματα γραφής που αναδεικνύει το σύνολο που δημιουργέι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το πέρασμα των έξι πρώτων αγωνιστικών της SuperLeague,.

Οι «ερυθρόλευκοι» ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έχουν καταφέρει να βάλουν στη εξίσωση πολλούς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές δημιουργώντας πολλαπλούς πονοκεφάλους στις αντίπαλες άμυνες, που μοιάζουν να βρίσκονται αποσβολωμένες κι ένα χρονικό όριο πίσω να ακολουθήσουν…

‘Ένα από τα πολλά ευχάριστα θέματα που προκύπτουν για τον νέο Θρύλο αφορά την διαρκή βελτίωση που παρουσιάζουν οι πτέρυγές του.

Με τον … Ροντινέι να αποτελεί μία πολύ σημαντική συνθήκη, Ο Βραζιλιάνος, που εντάχθηκε στους ερυθρόλευκους τον περασμένο Δεκέμβριο προερχόμενος από την Φλαμένγκο, φέτος συνεχίζει από το σημείο, όπου τελείωσε την περασμένη σεζόν και αποτελεί μονίμως σημείο αναφοράς.

Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο κυρίως δημιουργικά, Σε σημείο τέτοιο, που θα θυμίζει σε έντονο βαθμό τα … κατορθώματα του Ομάρ Ελαμπντελαουί στην εξάχρονη θητεία του στους Πειραιώτες!

Δεν είναι υπερβολή ν πούμε ότι από τα 29 συνολικά τέρματα που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός φέτος, τα 6 έχουν προέλθει από τα πόδια του 31χρονου Βραζιλιάνου μπακ! Με τον «Ρόντι» πλέον να μπαίνει γερά στο πετσί του δημιουργού...  Στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον Άρη και από το σημείο που πέρασε αλλαγή ο Ντανιέλ Ποντένσε, οι «ερυθρόλευκοι» ποδοπάτησαν από την δεξιά πτέρυγα την άμυνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου! Με την φάση από την οποία προήλθε το 3-1  του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 70’ να είναι βγαλμένη από σεμινάριο μοντέρνου ποδοσφαίρου! Ο Ροντινέι σ αυτή την φάης έπαιξε τέλεια το overlapμε τον Ποντένσε και την κατάλληλη στιγμή σέντρα ρε στον επερχόμενο Μαροκινό,  που με απίστευτη κίνηση στο πρώτο δοκάρι χρειάστηκε ένα άγγιγμα της μπάλας για να την στείλει στο βάθος της εστίας του Κουέστα..

Για να μην θυμηθούμε την φάση του 58ου λεπτού όπου με το σκορ στα ρευστά ακόμη επίπεδα του 1-1 ο Βραζιλιάνος με κοφτερή σέντρα έστειλε την … μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Ελ Κααμπί. Με τον Μαροκινό όμως να αστοχεί εξ’ επαφής…

Σε κάθε περίπτωση το διαρκές αγωνιστικό ανέβασμα του Ροντινέι αποτελεί μία πολύ δυνατή συνθήκη για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν

Ομάδα: