ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2023 - 21:12

Categories: 

Ράσταβατς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα»

Στην εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ισοπαλία (0-0) των Αρκάδων στην έδρα του Ατρομήτου.

Ο Σέρβος τεχνικός μοιράστηκε την ικανοποίησή του για το διάστημα που η ομάδα του έπαιζε έντεκα εναντίον έντεκα. Ωστόσο, τόνισε ότι ο Αστέρας δεν αξιοποίησε την κόκκινη που πήρε ο Κούντε στο 57', εξηγώντας και τους παράγοντες που έπαιξαν τον ρόλο τους γι' αυτό.

«Είμαι ικανοποιημένος όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα, κυριάρχησε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε φάσεις για να βάλουμε ένα γκολ. Όταν έμεινε ο Ατρόμητος με 10 δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ήταν αρκετοί οι παράγοντες που επηρέασαν το γεγονός, ίσως το γήπεδο δεν ήταν καλό, η κούραση λόγω των σερί παιχνιδιών. Δεν είχαμε και μια ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, όλα αυτά έφεραν το αποτέλεσμα αυτό», ανέφερε ο Ράσταβατς στην κάμερα της NOVA.