ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 October, 2023 - 22:12

Categories: 

Πότισε την ΑΕΚ με ... δηλητήριο ο αφηνιασμένος ΟΦΗ!

Ομάδα για σπουδαία πράγματα αποδεικνύει ότι είναι ο φετινός ΟΦΗ! Με εκπληκτική εμφάνιση και με πολύ όμορφα τέρματα των Φελίπε (5’) και Νίκο (83’) υπέταξε της ΑΕΚ με 2-0 στο Ηράκλειο και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα.

Έτσι, μετά τις νίκες του επί των Άρη (3-2) και ΠΑΟΚ (1-0) η ομάδα του Νταμπράουσκας πανηγύρισε την τρίτη τη φετινή νίκη, σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση. Παράλληλα υποχρέωσε  στους περυσινούς νταμπλούχους να  υποχωρήσουν στην Τρίτη θέση και να βρεθούν 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με έναν ματς λιγότερο.

Η «Ένωση» που παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία – Γιόνσον, Άμραμπατ , τους Βίντα – Χατζισαφί για λόγους τακτικής, είδε και τον Πέτρο Μάνταλο λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα να αισθάνεται αδιαθεσία και να αφήνει την θέση του στον Στίβεν Τσούμπερ.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μεγιάδο βρήκε με ωραία κάθετη τον Μπάκιτς, εκείνος έκανε τη σέντρα από αριστερά, με τον Λουίς Φελίπε να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με κοντινή κεφαλιά να κάνει το 1-0! Με την ΑΕΚ να δέχεται γκολ για 11ο συνεχόμενο ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊόντος του χρόνου οι «κιτρινόμαυροι»  απέκτησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων . Στο 21’ απείλησαν ουσιαστικά για πρώτη φορά όταν ο Τσούμπερ έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ με το αριστερό από πολύ μακριά, με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μπάουμαν. Στο 33’ η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Πισάρο βρήκε με πανέμορφη κάθετη τον Μοχαμάντι, εκείνος μπήκε στην περιοχή και σούταρε από διαγώνια θέση, με τον Μπάουμαν ν' απομακρύνει με τα πόδια.

Στο 43’ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να απειλήσει, Μετά από γέμισμα στην περιοχή, ο Μεγιάδο επιχείρησε το σουτ του πέρασε πολύ πάνω από την εστία. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 45’ όταν το σουτ του Τσούμπερ κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 49’ ο ΟΦΗ βγήκε ξανά στο προσκήνιο ο Λάρσον επιχείρησε σέντρα, ο Φελίπε έπιασε την κεφαλιά με τον Στάνκοβιτς να απομακρύνει σωτήρια.

Ο Αλμέιδα βλέποντας την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει προβλήματα αποφάσισε να επιστρατεύσει όλα τα όπλα που είχε διαθέσιμα και έριξε στην μάχη τους Γκατσίνοβιτς, Πόνσε και Αραούχο

Έτσι λοιπόν αφού η ΑΕΚ απείλησε με την εκτέλεση φάουλ του Γκατσίνοβιτς στο 81’ και τον Μπάουμαν να αποκρούσει εντυπωσιακά, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ στο 83’.

Ο Αμπάντα βρήκε με υπέροχη κάθετη πάσα στον περιοχή τον νεοεισελθόντα  Ντίκο, εκείνος πέρασε και τον Στάνκοβιτς και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία για το 2-0!

 

Ομάδα: