ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 November, 2023 - 15:42

Categories: 

Πωρωτική ομιλία Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Δεν φεύγουμε χωρίς τους τρεις βαθμούς!»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έδειξε την ηγετική προσωπικότητά του. Λίγο πριν τη σέντρα στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε όλους τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και με μια αρχηγική ομιλία φρόντισε να τους τονώσει την ψυχολογία και να τους ρίξει στη μάχη με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα.

«Έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα πάντα. Να κερδίσουμε και να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη με τρεις βαθμούς. Αλλά πώς θα το κάνουμε αυτό; Με αποφασιστικότητα και θέληση για να κερδίσουμε. Δεν φεύγουμε από εδώ απόψε χωρίς τους τρεις βαθμούς! Θα τους δείξουμε ποιοι είμαστε. Και είμαστε νικητές!», είπε με μεγάλη ένταση στη φωνή του και χτυπώντας διαρκώς τον πάγκο μπροστά του ο Σέρβος, προτού δώσει το σύνθημα για το καθιερωμένο «ένα-δύο-τέσσερα» του ΠΑΟΚ.

Και όπως αποδείχτηκε, τα λόγια του 27χρονου άσου έπιασαν τόπο, αφού οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκαν με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση στο γήπεδο κυριαρχώντας επί του Ολυμπιακού και παίρνοντας μια ιστορική νίκη με 4-2, που επαναφέρει τον Δικέφαλο του Βορρά δυναμικά στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Ομάδα: