ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2023 - 17:23

Categories: 

Πολυσυλλεκτική και απρόβλεπτη η ΑΕΚ: Έφτασε τους 14 διαφορετικούς σκόρερς σ’ όλες τις διοργανώσεις

Η νίκη της ΑΕΚ στην Τρίπολη ήρθε να ενισχύσει κι άλλο τον πλουραλισμό που έχει στο σκοράρισμα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Οι Νίκλας Ελίασον και Μιλάντ Μοχαμάντι σκόραραν για πρώτη φορά στη σεζόν (αλλά και στην καριέρα τους με τα κιτρινόμαυρα).

Πλέον η «Ένωση» μετρά 14 διαφορετικούς σκόρερ στη σεζόν και 11 στο πρωτάθλημα, παρότι δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα ο περσινός πρώτος της σκόρερ (με 18 γκολ) αλλά και μεγάλος άτυχος με τους φετινούς τραυματισμούς, Λιβάι Γκαρσία.

Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει πετύχει 4 γκολ, από τρία έχουν σημειώσει οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα, ενώ από δύο φορές έχουν σκοράρει οι Σέρχιο Αραούχο, Νόρντιν Άμραμπατ και Εζέκιελ Πόνσε.

Από μια φορά έχουν σκοράρει ακόμη οκτώ διαφορετικοί παίκτες της ΑΕΚ, οι Νίκλας Ελίασον, Γενς Γιόνσον, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Ορμπελίν Πινέδα, Κώστας Γαλανόπουλος, Λάζαρος Ρότα, Αρόλντ Μουκουντί και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Πέρσι, τη σεζόν του νταμπλ αλλά χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οι κιτρινόμαυροι είχαν 17 διαφορετικούς σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 

Ομάδα: