ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 December, 2023 - 19:06

Categories: 

Πισάρο: «Να σηκώσουμε κεφάλι για το πρωτάθλημα!»

Δηλώσεις για το πώς βιώνει την παρουσία του στην ΑΕΚ έκανε ο Ροδόλφο Πισάρο. Για τον άσο της Ένωσης έγινε αφιέρωμα στο Μεξικό («hoyfut.com»), στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

«Κάναμε λάθη και είναι λυπηρό γιατί δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη στην επόμενη φάση. Δυστυχώς αντιμετώπισα πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχω τραυματιστεί δύο φορές. Δεν μπορούσα να είμαι καλά σωματικά, επομένως δεν κατάφερα να έχω περισσότερα λεπτά», ανέφερε ο Πισάρο για την ολοκλήρωση της παρουσίας της Ένωσης στο Europa League.

Πισάρο: «Είχα προβλήματα τραυματισμών - Να σηκώσουμε κεφάλι για το πρωτάθλημα»

Σε ερώτηση που του έγινε για τους τραυματισμούς, ο Πισάρο σχολίασε αρχικά ότι «είναι διαφορετική η δουλειά», ενώ συνέχισε: «η προπόνηση είναι πιο δυνατή εδώ και γι' αυτό έχουν συμβεί τόσοι πολλοί τραυματισμοί».

Στο κείμενο αναφέρεται: «ο Πισάρο δεν το βάζει κάτω και είναι βέβαιος ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάστασή του και να αποδείξει την αξία του στην ΑΕΚ», με τον Πισάρο να καταλήγει: «το μόνο που μένει, είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ομάδα: