ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 August, 2023 - 18:13

Categories: 

Πισάρο: «Δεν ολοκληρώσαμε τις φάσεις»

 

Για την ευκαιρία που έχασαν οι παίκτες της ΑΕΚ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League και στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Ροδόλφο Πισάρο.

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός παραχώρησε δηλώσεις μετά την ήττα της Ένωσης στο TNT Sports, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις φάσεις που δημιούργησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ροδόλφο Πισάρο στο TNT Sports:

Για τον αποκλεισμό από την Άντβερπ: «Φεύγουμε λυπημένοι. Ξέρουμε ότι ήταν μια ευκαιρία που είχαμε στα χέρια μας. Νομίζω ότι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε φάσεις παρότι είχαμε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι. Πλέον είναι ώρα να σκεφτούμε το Europa League». 

Για τη συνεργασία του με τον Πινέδα: «Ο Ορμπελίν Πινέδα με βοήθησε πολύ στην αρχή για να προσαρμοστώ, να βρω ένα σπίτι. Τον έπαιρνα παντού μαζί μου και είμαι χαρούμενος που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ στην Ελλάδα».

Για τη συνύπαρξη με τον Ματίας Αλμέιδα: «Ο Ματίας έχει πάντα ενότητα στις ομάδες του. Όλοι είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε για τον ίδιο στόχο με αυτόν».

Για τις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα: «Έχω προσαρμοστεί καλά, νιώθω καλά και θα δουλέψω για ό,τι ακολουθεί. Φάνηκε ότι ο ρυθμός αποκτάται μέσω της αγωνιστικής δράσης. Νομίζω ότι πρέπει να παίξω περισσότερο γι’ αυτό συνεχίζω να δουλεύω ώστε να κερδίσω περισσότερο λεπτά κάτι που θα μου δώσει καλύτερο ρυθμό».

 

Ομάδα: