ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

11 November, 2023 - 03:23

Categories: 

Περιγραφές SL, ευρωπαϊκά ντέρμπι στην Cosmote TV και Η ΕΡΤ στηρίζει τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Η τηλεοπτική ατζέντα περιλαμβάνει και πλούσια δράση από την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τα ματς Κηφισιά-Παναθηναϊκός (12/11, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD & Παναθηναϊκός Super League Pass), ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία (12/11, 19.30, COSMOTE SPORT 2HD & ΑΕΚ Super League Pass), ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (11/11, 17.30, COSMOTE SPORT 2HD) και Βόλος ΝΠΣ-Άρης (11/11, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Stoiximan Super League (11η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα» (Σάββατο 11/11, 17.00, COSMOTE SPORT 2HD)  Παρ: Λ. Μπαλάφας

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 11/11, 17.30, COSMOTE SPORT 2HD) Περ: Α. Παλομπαρίνι

Εκπομπή «Pregame Βόλος ΝΠΣ-Άρης» (Σάββατο 11/11, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Στ. Αβραμίδης

Βόλος ΝΠΣ-Άρης (Σάββατο 11/11, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) Περ: Σ. Κωσταβάρας

Εκπομπή «Sportshow» (Kυριακή 12/11, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία (Kυριακή 12/11, 19.30, COSMOTE SPORT 2HD & ΑΕΚ Super League Pass) Περ; Μ. Τσώχος / Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «Sportshow» (Kυριακή 12/11, 20.30, COSMOTE SPORT 1HD  Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

Κηφισιά-Παναθηναϊκός (Kυριακή 12/11, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD & Παναθηναϊκός Super League Pass Περ: K. Ψάρρας

Εκπομπή «Postgame ΑΕΚ-ΠΑΣ Λαμία» (Κυριακή 12/11, 21.35, COSMOTE SPORT 2HD) Παρ: Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «Sportshow» (Kυριακή 12/11, 23.35, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ. Γ. Θαναηλάης / Στ. Αβραμίδης

Η Super League στη NOVA

Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και την 11η αγωνιστική τους αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (12/11, 20:30), ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (12/11, 17:30), Ατρόμητος – Πανσερραϊκός (11/11, 19:00)  Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν και με τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη καθώς και «Monday Football Cub» με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο. 

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 

19:00 Stoiximan Super League – 11η αγωνιστική: Ατρόμητος-Πανσερραϊκός Novasports2 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

 

Κυριακή 12 Νοεμβρίου



17:10 Λίγο πριν τη σέντρα ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Novasports Prime

17:30 Stoiximan Super League: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Ευγένιου Δαδαλιάρα

20:30 Stoiximan Super League: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Ευρωπαϊκά ντέρμπι στην Cosmote TV

Στη Serie A, εκτός από το ντέρμπι της Ρώμης, ξεχωρίζουν και οι αγώνες Λέτσε-Μίλαν (11/11, 16.00, COSMOTE SPORT 1HD), Γιουβέντους-Κάλιαρι (11/11, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD), Νάπολι-Έμπολι (12/11, 13.30, COSMOTE SPORT 3HD) και Ίντερ-Φροζινόνε (12/11, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD) για τη 12η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT περιλαμβάνει και τα παιχνίδια των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντάμιαν Λίλαρντ κόντρα στους Μάτζικ (12/11, 01.00, COSMOTE SPORT 4HD), τους Μπουλς (14/11, 03.00, COSMOTE SPORT 7HD) και τους Ράπτορς (16/11, 02.30, COSMOTE SPORT 4HD). Οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν 10 ακόμα αγώνες από τον μαγικό κόσμο του NBA, καθώς και τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ και του Προμηθέα στο FIBA Basketball Champions League.

Επιπλέον, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει και όλη τη δράση από το MotoGP Μαλαισίας και το WRX Χονγκ Κονγκ.

Τον παλμό των εξελίξεων από τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα της εβδομάδας θα μεταφέρει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από ειδικές εκπομπές και εκτενή ρεπορτάζ.

 

Η ΕΡΤ στηρίζει τον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Σαράντα χρόνια κλείνει φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας και η ΕΡΤ, στην ιστορική αυτή διαδρομή, συμμετέχει πιο ενεργά από κάθε άλλη φορά, με πολλές υποστηρικτικές ενέργειες, καλύπτοντας, όπως κάθε χρόνο τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση, με όλο το τεχνικό και δημοσιογραφικό της επιτελείο.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:30, η ΕΡΤ3, αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, θα καλύψουν σε απευθείας σύνδεση την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με το ρεκόρ συμμετοχών (σε όλες τις διαδρομές) των 65.000 αθλητών από ολόκληρο τον κόσμο, η παρουσία της ΕΡΤ θα είναι ακόμα πιο μεγάλη.

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς και τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ –Δεύτερο Πρόγραμμα, Τρίτο Πρόγραμμα και Κοsmos– μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα vintage βανάκια, θα βρίσκονται σε σημεία της διαδρομής για να δώσουν τον ρυθμό και να εμψυχώσουν τους συμμετέχοντες, με το μήνυμα της επετειακής καμπάνιας της ΕΡΤ «Στην ιστορική αυτή διαδρομή, είμαστε μαζί!».

Το μήνυμα αυτό δεν είναι όμως το μοναδικό, καθώς έξω από το Ραδιομέγαρο θα βρίσκεται αποτυπωμένο στην άσφαλτο το μήνυμα «Μας εμπνέεις, σε χειροκροτούμε!», με το οποίο η ΕΡΤ θέλει να πει ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους μαζί, αλλά και σε καθέναν ξεχωριστά απ’ όλους εκείνους που έχουν καταφέρει να φτάσουν στο 32ο χιλιόμετρο της διαδρομής, αφού και μόνο η συμμετοχή αξίζει το πιο θερμό μας χειροκρότημα.

Παράλληλα, μια μεγάλη αψίδα της ΕΡΤ, στο ίδιο σημείο, αναδεικνύει τη μοναδικότητα του ιστορικού χαρακτήρα του πιο εμβληματικού μαραθωνίου του κόσμου και μας υπενθυμίζει ότι «Στην ιστορική αυτή διαδρομή είμαστε μαζί»!

Τα σημεία που θα βρίσκεται η ΕΡΤ στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας: 

Εκκίνηση με το ραδιόφωνο του ΚΟSMOS 93.6 και τη Γιώτα Κοτσέτα, στο πρώτο σημείο τροφοδοσίας-υδροδοσίας στον Τύμβο του Μαραθώνα, να ενθαρρύνουν αθλητές, εθελοντές, υποστηρικτές και φίλους της μεγάλης αυτής γιορτής του αθλητισμού και του πολιτισμού με μουσικές του κόσμου.

Στο ύψος του Ραδιομεγάρου, η ΕΡΤ θα επιβραβεύει και θα εμψυχώνει τους δρομείς να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, με live μουσική από το rhythm section της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Παράλληλα, στο σημείο θα βρίσκονται οι παραγωγοί από το Τρίτο Πρόγραμμα 90.9 & 95.6, Νίκος Κανελλόπουλος και Αλίνα Γιαλίνη, με κλασικές μουσικές επιλογές για όλες τις ηλικίες.

Η ΕΡΤ θα βρίσκεται και στο ύψος της Κατεχάκη, με τις παραγωγούς από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 Άντρη Βασιλειάδου και Μαρία Κοζάκου να στηρίζουν τους δρομείς με αγαπημένες μουσικές εναλλαγές, στον δρόμο για τον μεγάλο στόχο και την πορεία τερματισμού προς το Καλλιμάρμαρο.

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, γιορτάζει τα 30 της χρόνια, με αφιερώματα και καλεσμένους στην έκθεση για τον Μαραθώνιο, που διοργανώνεται από τις 8 έως τις 11 Νοεμβρίου 2023, στο γήπεδο Τae Κwon Do στο Φάληρο.

Το Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού κάνει πρεμιέρα στον Alpha

«The Secret Song», το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 στον ALPHA με τη Ναταλία Γερμανού.

Το event show, που έχει προβληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τεράστια επιτυχία, είναι μια μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

secret song afta ta prosopa tha einai stin premiera tou mousikou event

Αυτή την Κυριακή, στην λευκή πολυθρόνα του «The Secret Song» θα καθίσουν εννέα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος, χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι θα συμβεί. Η εμπειρία που θα ζήσουν θα είναι μοναδική…

Πέγκυ Ζήνα: το τραγούδι που της άλλαξε την πορεία ερμηνευμένο από φίλους καρδιάς

Μαριάννα Τουμασάτου: οι φίλοι της της κάνουν την έκπληξη της ζωής της

Νίνο: ένα αναπάντεχο reunion που τον συγκλονίζει

Μιχάλης Αεράκης: ένα τραγούδι αφιερωμένο στις μεγάλες αγάπες της ζωής του

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: μια μελωδία που τον γυρίζει στην πιο γλυκιά ανάμνηση

Πέτρος Πολυχρονίδης: μια ταινία, ένα τραγούδι, μια παιδική εξόρμηση, μια φιλία που αντέχει στον χρόνο…

Άγγελος Παπαδημητρίου: ένα τραγούδι που τον δένει μ’ έναν μύθο

Κατιάνα Μπαλανίκα: το τραγούδι που σφράγισε με την ερμηνεία της ζωντανεύει επί σκηνής από τους πιο δικούς της ανθρώπους

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: μια μελωδία, μια κιθάρα, μια κούκλα τον ταξιδεύουν στον χρόνο

Πώς θα αντιδράσουν βλέποντας στη σκηνή του The Secret Song αγαπημένα τους πρόσωπα να τους κάνουν έκπληξη με το δικό τους «μυστικό τραγούδι»;

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ένα τεράστιο μουσικό show. Μια συνεύρεση καλλιτεχνών, μέσα σ’ ένα θεαματικό σκηνικό, θα υπηρετήσουν ένα και μόνο σκοπό: Θα μας κάνουν να νιώσουμε!

«Νύχτα στάσου» με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Χρήστο Νικολόπουλο - «Κώστας Μακεδόνας – Τα αγαπημένα λαϊκά μου»

Τον Κώστα Μακεδόνα και τα αγαπημένα του τραγούδια φιλοξενεί η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 21:00, από την ΕΡΤ1. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τον δημοφιλή τραγουδιστή και τους καρδιακούς του φίλους σε μια μελωδική βραδιά με αλέγρα διάθεση.

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμηνεύει επιτυχίες του, όπως «Μόνο μια φορά», «Κάτσε καλά», «Αντικριστά» και «Τα μαργαριτάρια», με αφετηρία το άλμπουμ «Δεν έχω ιδέα» των Σταμάτη Κραουνάκη-Λίνας Νικολακοπούλου (1989) και προορισμό τον υπό έκδοση δίσκο του «Ο γκρεμιστής» (2023), σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και ποίηση Κωστή Παλαμά, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη και Μάνου Ελευθερίου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου φωτίζει πτυχές της συνεργασίας τους από τα πρώτα βήματα του Κώστα Μακεδόνα στη δισκογραφία. Επίσης, συζητούν για το «Έκτο πάτωμα» του Αλφρέντ Ζερί, καθώς ο τραγουδιστής μαζί με τους ηθοποιούς της συντροφιάς πρωταγωνιστούν στην αναβίωση της θρυλικής παράστασης, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη.

Ο Κώστας Μακεδόνας μοιράζεται με τη Δανάη Λουκάκη και την Ευαγγελία Μουμούρη ένα από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του «Έκτου πατώματος», την «Κρουαζιέρα του διαδρόμου» (Κουπαστή) σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Ο ιστορικός ερευνητής της εκπομπής Κώστας Μπαλαχούτης μιλάει για έναν «προικισμένο ερμηνευτή, με πρωτόφαντη συνέπεια» και για έναν «ωραίο άνθρωπο».

Ο Κώστας Μακεδόνας επιλέγει και τραγουδά με τη Γιάννα Βασιλείου και το γνωστό δίδυμο των νεαρών Γιαγκίνηδων, δηλαδή τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, πασίγνωστα και διαχρονικά τραγούδια, ρεμπέτικα και λαϊκά.

Στην παρέα της εκπομπής, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Δανάη Λουκάκη από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Ηλέκτρα», η ηθοποιός και σκηνοθέτις Υρώ Μανέ, ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόλγου, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαγτζόγλου, συμπαρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ1 «Δύο στις 10», και η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Παρουσίαση: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος

Σύμβουλος εκπομπής: Λίνα Νικολακοπούλου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μπαλαχούτης

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης

Αρχισυνταξία: Μαρία Βλαχοπούλου

Δ/νση παραγωγής ΕΡΤ: Άσπα Κουνδουροπούλου

Εξωτερική παραγωγή: Φάνης Συναδινός

Mπάσκετ σε livestreaming!

Διαδικτυακά θα μεταδοθούν οι εξής αναμετρήσεις:

Elite League Ερρίκος Ντυνάν

11/11

Χαρίλαος Τρικούπης-Ηρακλής από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Ερμής Σχηματαρίου-Ελευθερούπολη από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Παπάγου-Πανιώνιος από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Κόροιβος Αμαλιάδας-Αίας Ευόσμου από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Πανερυθραϊκός-Ψυχικό από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

ΝΕ Μεγαρίδος-Αμύντας από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Μύκονος-Δόξα Λευκάδας από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

12/11

Μίλωνας-Έσπερος Λαμίας από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

National League 1

11/11

Πανελευσινιακός-ΑΕ Ν. Κηφισιάς από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Βίκος Ιωαννίνων-Γ.Σ. Σοφάδων από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

ΚΑΟΔ Δράμας-Μαχητές Πειραματικό Πεύκων από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

Αιγάλεω-Έσπερος Καλλιθέας από το κανάλι telesport.gr

Μακεδονικός-Λεύκιππος Ξάνθης από το tsiotras.blogspot.gr

ΓΑΣ Κομοτηνή- Καβάλα το κανάλι YouTube lega.gr

National League 2

12/11

ΑΕ Πικερμίου-ΑΣ Πέρα από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (www.youtube.com/HellenicBF)

Πορφύρας-Χολαργός από το moschatotaurossporty.blogsport.com

Ιόνιος ΑΕ-ΑΓΣ Ιωαννίνων από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

Αετοί Βέροιας-ΚούΠα Κιλκίς από το SportsFan.gr

ΑΕΔΠ Άρτας 2001-Αργοναύτης Ν. Κίου από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

ΑΟ Ένωση Ιλίου-Ερμής Αργυρούπολης από το κανάλι YouTube του γηπεδούχου σωματείου

ΕΑ Προμηθέας 2014-Γαργαλιάνοι από το κανάλι YouTube Promitheas Patras BC Academy

AO Ελευθερία Μοσχάτου-Ηράκλειο ΟΑΑ από το κανάλι YouTube D.A.

Πανναξιακός-Ίκαρος Καλλιθέας από το κανάλι YouTube Sportcyclades.gr

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Βιετνάμ, μια χώρα γεμάτη εκπλήξεις, αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 20:00 στο OPEN...

-Η Ντίνα Νικολάου είναι καλεσμένη της Ελένης Καραλή, στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023, στις 13:00...

-Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης είναι οι καλεσμένοι της Βάλιας Πετούρη στην εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023,  στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS...

-Από αυτή την Κυριακή ο Οικονομικός Ταχυδρόμος (ΟΤ) θα βρίσκεται στο οικονομικό ένθετο του «ΒΗΜΑΤΟΣ»...

-Και αυτά τα Χριστούγεννα ο Love 97.5 θα βγάλει στον αέρα το Xmas Radio, προκειμένου να προετοιμάσει τους ακροατές του για τις γιορτές. Μέσα από το loveradio.gr, το θεματικό web radio του ιστορικού μουσικού ραδιοσταθμού θα παίζει όλη τη μέρα και χωρίς καμία διακοπή, ελληνικά και ξένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ θα έχει και live εικόνα μέσω YouTube από το Ροβανιέμι, το χωριό του Άη Βασίλη...

-O Νίκος Χατζηνικολάου και η εκπομπή του «Πρόσωπο με πρόσωπο» συγκέντρωσε 7,7% στο σύνολο του κοινού και 7% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ και η «Αυτοψία» συγκέντρωσαν 12% στο σύνολο του κοινού και 12.2% στο δυναμικό κοινό...

-Ένταση σημειώθηκε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας, το πρωί της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου από τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίοι επιτέθηκαν λεκτικά μπροστά στις κάμερες στον Πέτρο Κουσουλό. Ακολούθησε η μήνυση της κατηγορουμένης κατά του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού και η προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων. Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εισαγγελική εντολή...

-Η Εθνική Γυναικών υποδέχεται στο «Τ. Καμπούρης» την Τσεχία στις 12 Νοεμβρίου στις 17.00 στη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025 και η ΕΡΤ θα είναι παρούσα για την live μετάδοση της αναμέτρησης μέσω της ΕΡΤ 2...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com