ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

7 November, 2023 - 05:08

Categories: 

Περιγραφές C.L, «Ιστορίες Γυναικών» στo Novalifε και «Σπίτι με το MEGA On Tour» με τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Το UEFA Champions League επιστρέφει το διήμερο 7-8/11 με όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, να μεταδίδονται ζωντανά από την COSMOTE TV. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Από τους αγώνες της Τρίτης 7/11, ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι του 6ου ομίλου, Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD) και Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Την ίδια μέρα, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι θα επιχειρήσουν να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα» κόντρα σε Σαχτάρ Ντονέτσκ (19.45, COSMOTE SPORT 2HD) και Γιανγκ Μπόις αντίστοιχα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). 

Από τα ματς της Τετάρτης 8/11, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» στον 1ο όμιλο ανάμεσα στην  πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και την ανταγωνιστική Γαλατάσαραϊ (22.00, COSMOTE SPORT 5HD). Στον ίδιο όμιλο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στην Κοπεγχάγη (22.00, COSMOTE SPORT 7HD), μετά το 1-0 της περασμένης αγωνιστικής. Επιπλέον, ξεχωρίζει και η αναμέτρηση της «βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπράγκα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), καθώς και το παιχνίδι Άρσεναλ-Σεβίλη (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών και τις δύο μέρες της αγωνιστικής δράσης πριν και μετά τη λήξη των ματς (18.30 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με πλούσιο ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Επίσης, η εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό», θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλους τους αγώνες του διημέρου, στο COSMOTE SPORT 1HD (19.45-22.00, με τον Τόλη Χριστοφοράκη & 22.00-00.00, με τον Μιχάλη Τσόχο). 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 7-8/11:

Τρίτη 7/11

Ώρα Αγώνας (Όμιλος) Κανάλι

19.45 Σαχτάρ Ντονέτσκ-Μπαρτσελόνα (8ος) COSMOTE SPORT 2HD  Περ: Γ. Θαναηλάκης

  Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ (6ος) COSMOTE SPORT 3HD Περ: Σ. Κωσταβάρας

22.00 Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν (6ος) COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K Περ: Στ. Αβραμίδης

Μάντσεστερ Σίτι-Γιανγκ Μπόις (7ος) COSMOTE SPORT 3HD Περ: Π. Μάλαμας

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ (5ος) COSMOTE SPORT 5HD Περ: Α. Παλομπαρίνι

Λάτσιο-Φέγενορντ (5ος) COSMOTE SPORT 7HD Περ: Μ. Σπανόπουλος

Ερυθρός Αστέρας-Λειψία (7ος) COSMOTE SPORT 8HD Περ: Α. Τσαβδαράς

Πόρτο-Άντβερπ (8ος) COSMOTE SPORT 9HD  Περ. Κ. Γιαλιτάκης

Τετάρτη 8/11

Ώρα Αγώνας (Όμιλος) Κανάλι

19.45 Νάπολι-Ουνιόν Βερολίνου (3ος) COSMOTE SPORT 2HD  Περ: Α. Παλομπαρίνι

  Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπενφίκα (4ος) COSMOTE SPORT 3HD  Περ: Δ. Ξαρλής

22.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπράγκα (3ος) COSMOTE SPORT 2HD Περ: Σ. Κωσταβάρας

Άρσεναλ-Σεβίλη (2ος) COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K Περ: Στ. Αβραμίδης

Μπάγερν Μονάχου-Γαλατάσαραϊ (1ος) COSMOTE SPORT 5HD Περ: Α Τσαβδαράς

Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1ος) COSMOTE SPORT 7HD Περ: 

Σάλτσμπουργκ-Ίντερ (4ος) COSMOTE SPORT 8HD Περ: Μ. Σπανόπουλος

PSV Αϊντχόφεν-Λανς (2ος) COSMOTE SPORT 9HD Περ: Κ. Γιαλιτάκης

Χαρισματικές και αληθινές «Ιστορίες Γυναικών» στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!

​Η αγαπημένη ζώνη, «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε συνεχίζει να καθηλώνει τους συνδρομητές κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Νοέμβριος περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «The Murder of Meredith» (7/11), «Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for it» (14/11), «Tina» (21/11) και «The Kingmaker» (28/11).

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου θα δουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The Murder of Meredith» (2022, διάρκεια 91’).  15 χρόνια μετά τη δολοφονία της βρετανίδας φοιτήτριας Μέρεντιθ Κέρτσερ στην Περούτζια της Ιταλίας, το ντοκιμαντέρ εξετάζει τα στοιχεία και τα πιθανά λάθη που άφησαν την οικογένειά της με περισσότερα ερωτηματικά από απαντήσεις.

«Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for it» (2021, διάρκεια 87’) είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 14 Νοεμβρίου. Σε μια καριέρα που εκτείνεται περισσότερες από επτά δεκαετίες, η Ρίτα Μορένο αψήφησε την ταπεινή της καταγωγή και τον ανελέητο ρατσισμό και έγινε μια από τις πιο αναγνωρισμένες ηθοποιούς!

Μία εβδομάδα μετά (Τρίτη 21 Νοεμβρίου) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να ξαναδούν το ντοκιμαντέρ «Tina». To ντοκιμαντέρ παρουσιάζει με μια ζεστή και αποκαλυπτική ματιά τη ζωή και την καριέρα της Tina Turner, της Βασίλισσας του Rock ‘n’ Roll. Η προσωπικότητα της, οι αποφάσεις ζωής, η θρυλική καριέρα όλα αποκαλύπτονται στο «Tina».

H τελευταία Τρίτη του Νοεμβρίου (28/11) φέρνει στις οθόνες την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «The Kingmaker» (2019, διάρκεια 96’). Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για την πολιτική διαθήκη της προεδρίας Μάρκος, τη ζωή της πρώην πρώτης κυρίας Ιμέλντα και την προσπάθειά της να φέρει τον γιο της στο πολιτικό προσκήνιο των σύγχρονων Φιλιππίνων.

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

«Σπίτι με το MEGA On Tour» με τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού 

Μία ανάσα προτού επιστρέψει δυναμικά και ανοίξει ανανεωμένο τις πόρτες του, το «Σπίτι με το MEGA» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική βραδιά!

Το «Σπίτι με το MEGA On Tour» παρουσιάζει τη μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 22:00.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή, με περιπετειώδη και εξωστρεφή διάθεση, κάνει μία εξόρμηση στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Με αφορμή τη μεγαλύτερη γιορτή ανακύκλωσης, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, με τις διαδοχικές Νο1 επιτυχίες και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, τραγουδά μπροστά σε εκατοντάδες θεατές και μας χαρίζει μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Παρουσιαστής της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς. Στα decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης δίνει το ρυθμό με ένα δυνατό DJ set.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά το ολοκαίνουργιό του τραγούδι «Ομορφομάνα Θεσσαλονίκη», αλλά και μεγάλες επιτυχίες του όπως «Πόσο», «Παιδί γενναίο», «Ελεύθερος», «Ματώνουν οι σκέψεις», «Τι να το κάνω», κ.ά.

Συνεπιβάτες σε αυτό το όμορφο ταξίδι ο Ματθαίος Τσαχουρίδης με την ποντιακή του λύρα θα μας ταξιδέψει μουσικά με παραδοσιακές μελωδίες.

Η Ανδρομάχη μάς ξεσηκώνει με την εκρηκτική της διάθεση.

Σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο ράπερ Rack ερμηνεύουν το τραγούδι «Τελικά».

Το «Σπίτι με το MEGA On Tour» έρχεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 22:00 σε μία απολαυστική εκπομπή εκτός έδρας.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Νέο ΔΣ στη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ μετά και τη συμφωνία συνεργασίας με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη για την προμήθεια προγράμματος. Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Αρτούρ Νταβιντιάν με το Νίκο Αργυρό ως διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Τζόνι Καλημέρης επιστρέφει στο OPEN ως διευθυντής επιχειρησιακής λειτουργίας. Θέση μέλους ΔΣ καταλαμβάνει και ο διευθυντής ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος αλλά η Χριστίνα Δεμητρέλου.  Η θητεία του  του ΔΣ  λήγει στις 25 Οκτωβρίου 2028...

-Το Disney+ ανακοινώνει ότι η βραβευμένη πρωτότυπη σειρά, παραγωγής FX, «The Bear», ανανεώθηκε για τον τρίτο κύκλο. Οι δύο πρώτοι κύκλοι είναι τώρα διαθέσιμοι στο Disney+ στην Ελλάδα...

-H 5η Δεκεμβρόυ είναι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση των προσφορών σπό τους τηλεοπτικούς σταθμούς, για τα δικαιώματα των C.L, Europa League και  ECL της επόμενης τριετίας...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com