ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 October, 2023 - 20:42

Categories: 

Παρελθόν από την Βιλερμπάν ο Τι Τζέι Πάρκερ

 

Τον νέο της προπονητή αναζητά με κάθε επισημότητα η Βιλερμπάν!

Η γαλλική ομάδα πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Τι Τζέι Πάρκερ μετά το αρνητικό ξεκίνημα στη σεζόν. Ως υπηρεσιακοί θα αναλάβουν προσωρινά οι βοηθοί Ζαν Κριστοφ Πρατ και Πιέρ Πουπέ, μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός που θα πάρει τα «κλειδιά».

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε πολύ άσχημα τη χρονιά, καθώς στην Ευρωλίγκα αριθμεί 4 ήττες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές, ενώ και στη Γαλλία έχει ήδη 3 «στραβοπατήματα» σε 7 αγώνες. Το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό για τον Τι Τζέι Πάρκερ, ο οποίος τελικά ήταν αυτός που... πλήρωσε τα «σπασμένα».

O αδερφός του Τόνι Πάρκερ, Τι Τζέι, ανέλαβε τη Βιλερμπάν το 2020, και κατέκτησε μαζί της δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, του 2021 και του 2021, μαζί με ένα Κύπελλο το 2021. Την περασμένη σεζόν, έχασε τα πρωτεία στη Γαλλία από τη Μονακό, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή του.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για τον πάγκο της γαλλικής ομάδας, όπως αυτά των Σέρτζιο Σκαριόλο, Γκόρντον Χέρμπερτ και Αντρέα Τρινκιέρι.