ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 December, 2022 - 21:23

Categories: 

Παράδοση Παναθηναϊκού στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές

 

Στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του στην Ευρωλίγκα υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός, που υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Αναντολού Εφές με 88-69 στο «Σινάν Ερντέμ» και είδε την φετινή του επίδοση να πέφτει στο 6-9 μία εβδομάδα πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στον «εμφύλιο»« της Ευρωλίγκα. Μόνο ο Μπέικον διασώθηκε από πλευράς «πρασίνων»

Πολύ αποφασιστικά μπήκε στο παρκέ η Αναντολού Εφές, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο αμυντικά όσο και στην επίθεση. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης έχοντας σε δαιμονιώδη κέφια τον Κλάιμπερν που πυροβολούσε συνεχώς και συμπαραστάτες τους Μίτσιτς και Ντάνστον και έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με διαφορά 16 πόντων (42-26). Με τους Μπέικον και Γουίλιαμς βασικούς πυλώνες σκοραρίσματος μείωσε σε 55-41, ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν αν έχουν σε καταπληκτική βραδιά τον Κλάιμπερν, που σκόραρε αφειδώς, κλείνοντας την τρίτη περίοδο με διαφορά 19 πόντων (67-48). Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το τέταρτο δεκάλεπτο με την Εφές να κεφαλαιοποιεί μία διαφορά 17-21 πόντων  για το τελικό 88-69.   

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 42-26, 67-48, 88-69.

 

Ομάδα: 
Διοργάνωση: