ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 December, 2023 - 00:20

Categories: 

Παπανικολάου: «Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσα λέι απ…»

Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βαλένθια ήταν απογοητευτικός σε πολλούς τομείς, με άμεση συνέπεια να υποχρεωθεί στην τέταρτη φετινή εντός έδρας ήττα του στην Ευρωλίγκα

Μετά το ματς, ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στην «άτονη» εμφάνιση των γηπεδούχων, σχολίασε τα πολλά χαμένα λέι απ και επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παίζουν πολύ πιο δυνατά στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η άμυνα της Βαλένθια ήταν πολύ δυνατή και το έχει δείξει φέτος. Είναι ομάδα που θέλει να βάζει πίεση και να κόβει τις πρώτες πάσες. Δεν είναι μόνο αυτό, ήμασταν άτονοι σε όλο το ματς. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η ομάδα, που δεν ξεχειλίζει το επιθετικό ταλέντο, και να βάζει 80 πόντους, δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσα λέι απ, με εμένα πρώτο.

Δεν επιτρέπεται στην άμυνα να αφήνουμε τους αντιπάλους να κάνουν τόσο εύκολα το παιχνίδι τους. Οι ίδιοι έχουμε δείξει ότι αν είμαστε σκληροί στην άμυνα, χτίζουμε καλό μομέντουμ στην επίθεση. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δώσαμε πολλές δεύτερες κατοχές. Αν δεν παίζεις δυνατά στην έδρα σου και επιτρέπεις τόσες επιπλέον κατοχές, χάνεις μόνος σου τον δρόμο».

Ομάδα: