ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 April, 2022 - 14:58

Categories: 

Παίζει «δυνατά» ο Λέκο για τον πάγκο της ΑΕΚ

Σε κούρσα για δυο μετατρέπεται η υπόθεση του νέου προπονητή της ΑΕΚ! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες  δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο της «Ένωσης» έχει βάλει και ο Ιβάν Λέκο.

Ο Κροάτης τεχνικός δουλεύει στη Σανγκάι Πορτ της Κίνας και έχει να επιδείξει στο παρελθόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βελγίου το 2018 με την Μπριζ, αλλά και την ανάδειξη της Αντβέρπ ως Κυπελλούχου το 2020.

Παράλληλα, έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού τη σεζόν 2015-16 εργάστηκε ως βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ.

 

Οι πληροφορίες λοιπόν τον θέλουν να βρίσκεται επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» (έχοντας κάνει και επαφή με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη), ενώ εκπρόσωποί του έχουν έρθει στην Ελλάδα, ίσως και νωρίτερα από των υπολοίπων.

Σε κάθε περίπτωση ο Ματίας Αλμέιδα -λόγω του γεγονότος ότι σήμερα θα έχει απευθείας συζήτηση με το αφεντικό της ΑΕΚ- διατηρεί το προβάδισμα.

Ωστόσο ο Λέκο παραμένει ισχυρός ανταγωνιστής και σε ποσοστό 90% θεωρείται ότι ένας από τους δυο θ’ αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό της «Ένωσης».