ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 September, 2023 - 23:05

Categories: 

Οριστικά εκτός Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί στην ΑΕΚ, «μέσα» ο Κάλενς!

Ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας (25/9, 21:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο!

Στη λίστα δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, ενώ από την άλλη στη διάθεση στου Ματίας Αλμέιδα θα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Κάλενς. Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Φαν Βέερτ, ενώ πριν το ντέρμπι αναμένεται να κοπεί ένας ακόμη.

Όσον αφορά τον Βίντα, συνεχίζει την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στα πλευρά του, ο Μουκουντί παραμένει εκτός λόγω της λοίμωξης που υπέστη, ενώ ο Χατζισαφί έβγαλε μόνο μέρος του προπονητικού προγράμματος, στο πλαίσιο του προβλεπόμενου προγράμματος αποκατάστασης από τη διάσειση που υπέστη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον, την περασμένη Πέμπτη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο, Ζίνι.

 

Ομάδα: