ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

13 February, 2022 - 00:45

Categories: 

Ολυμπιακός: Αποστολή με Ελ Αραμπί και Κίτσο αλλά χωρίς Σισέ, Ανδρούτσο για την ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Η αποστολή με ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Olympiacos.org
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στην αποστολή για τον Ολυμπιακός - ΑΕΚ τον Ελ Αραμπί αλλά και τους Κίτσο και Λόπες. Εκτός οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές τις επιλογές του για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Στους εκλεκτούς δεν είναι εκτός από τον τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες και οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε. Στην αποστολή είναι ο Ελ Αραμπί που ως γνωστόν είχε χτυπήσει με τον Παναιτωλικό αλλά και ο Λόπες με τον Κίτσο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Remaining Time 0:01
 

Advertisement

Η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Novasports Prime, 19:30).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.