ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 September, 2023 - 19:49

Categories: 

Οδοστρωτήρας οι ΗΠΑ, διέλυσαν την Ιταλία

 

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε η Team USA πάνω απο την Ιταλία (100-63), για να προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η ήττα από τη Λιθουανία τους πόνεσε, αν και δεν έκρινε τίποτα στην πορεία τους προς την κορυφή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Αμερικανοί στάθηκαν στα πόδια τους γρήγορα και το βράδυ της Τρίτης (5/9) διέλυσαν την Ιταλία (100-63) στη Mall of Asia Arena της Μανίλα, για να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης και να συναντήσουν τον νικητή του αγώνα Γερμανία - Λετονία.

Η ομάδα του Στιβ Κερ άργησε να βρει ρυθμό, χρειάστηκε να περάσει το μέσο της πρώτης περιόδου για την ακρίβεια, από εκεί και πέρα όμως δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση. Ο Μάιλς Μπρίτζες έκανε πράγματα και θαύματα, έπαιξε με απίθανο κίνητρο και διέλυσε και την ψυχολογία των Ιταλών, με τον προπονητή του να κάνει καλό ροτέισον, να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και να βλέπει όλους τους παίκτες του να βγαίνουν υγιείς από αυτό το συναπάντημα.

Οι Ιταλοί, από την άλλη, εμφανίστηκαν σε κάκιστη κατάσταση. Λες και δεν πίστευαν στους εαυτούς τους, λες και ήξεραν ότι η έλλειψη κορμιών τους είχε καταδιάσει σε ήττα από τα... αποδυτήρια. Η συνολική τους εικόνα ήταν άσχημη, σίγουρα όμως η οκτάδα ήταν ένας στόχος που επετεύχθη και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις θέσεις 5-8 θα βάλει θετικό πρόσημο στην πορεία τους. Πλην του Σιμόνε Φοντέκιο και ίσως και του Στέφανο Τονούτ, ουδείς προβλημάτισε την Team USA.