ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 November, 2023 - 16:20

Categories: 

Ξεπέρασε τον Γκουερίνο ο Βιεϊρίνια

Ιστορική ήταν η χθεσινή βραδιά για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» έφτασε τις 234 συμμετοχές και έγινε ο ξένος ποδοσφαιριστής με τους περισσότερους αγώνες στην ιστορία του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ξεπέρασε τον Νέτο Γκουερίνο, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 1974 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1983, είχε παίξει σε 233 ματς. Άλλωστε, ο Πορτογάλος είχε περάσει από πέρυσι τον Βραζιλιάνο και στις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πλέον 316 έναντι του άλλοτε «ασπρόμαυρου» άσου που σήμερα είναι 73 ετών.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ διεύρυνε το νικηφόρο σερί του έναντι του Παναιτωλικού, ο οποίος το πάλεψε και δεν κατάφερε σε άλλο ένα παιχνίδι να σπάσει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι Θεσσαλονικείς.

Μετά το χθεσινό ματς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει 18 νίκες και στις δύο έδρες (16 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας), με συνολική διαφορά τερμάτων 40-8.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει με έξι διαφορετικά σκορ στις 12 νίκες του, με το 2-1 να είναι το πιο συχνό απέναντι στον Παναιτωλικό, αφού έχει παρουσιαστεί 5 φορές. Ακολουθεί το 1-0 με τρεις παρουσίες. Η μοναδική τους ισοπαλία είναι με 0-0, ενώ η νίκη της ομάδας του Αγρινίου με 2-1. Το 0-0 ήταν η τελευταία φορά, στις 22/11/2016, που η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε χάσει από τους «ασπρόμαυρους»,

Ομάδα: