ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 December, 2023 - 17:25

Categories: 

Νίκλας: «Ανταποκριθήκαμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι»

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις επίσημε αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 η ομάδα μπάσκετ Γυναικών το Ολυμπιακού συντρίβοντας στην Λευκάδα την τοπική Νίκη με 98-55 για την 10η αγωνιστική της  Α1 Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που αγωνίστηκαν χωρίς την Χριστινάκη, λόγω ίωσης, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στο σύνολο των Επτανησίων. 

Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Θάνο Νίκλα να δηλώνει τα εξής: 

«Προερχόμαστε από μία δύσκολη ψυχολογικά ήττα, σε νοκ άουτ παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, ανταποκριθήκαμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι, είχαμε κάποιες ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, αφού η Χριστινάκη ήταν άρρωστη. Η Μπρουκ Γουίλιαμς αγωνίζεται, τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με πρόβλημα τραυματισμού, δεν είχε παίξει στη Ρίγα, ενώ με τον Παναθηναϊκό έπαιξε για μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά, έχουμε το χαρακτήρα και τις βάσεις να κάνουμε εύκολα τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την απόδοση και τη σοβαρότητα που έδειξαν στο παιχνίδι. Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, λιγότερη ανθρωποφαγία και ευημερία σε όλο τον κόσμο».

 

Ομάδα: