ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 December, 2023 - 22:54

Categories: 

Νίκησε στην παράταση ο Προμηθέας

Δυσκολεύτηκε, αλλά ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο του φετινού Basketball Champions League ο Προμηθέας!

Οι Πατρινοί επικράτησαν 100-97 στην παράταση (91-91 η κανονική διάρκεια) της Οπάβα στην Τσεχία, παίρνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή διοργάνωση, όμως η νίκη της Ρίτας επί της Ντιζόν στο έτερο παιχνίδι του 2ου ομίλου σημαίνει ότι θα αρκεστούν στην τρίτη θέση, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας στον γύρο που θα προηγηθεί της φάσης των «16».

Εκεί, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τη γαλλική Λε Μαν και έτσι δεν θα έχουμε… εμφύλιο με το Περιστέρι bwin, το οποίο θα συναντούσε σε περίπτωση που τελικά κατάφερνε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου του.

Κορυφαίοι για τους νικητές τις αποψινής αναμέτρησης ήταν οι Κάουαν (30π, 11 ασίστ),Κόφεϊ (25π, 9 ριμπ, 5ασίστ) και Ρέινολντς (16π, 7 ριμπ), ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Σίρινα (20π), Τάουνς (19π, 8 ριμπ, 6 ασίστ) και Μόκραν (14π, 11 ριμπάουντ).