ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 September, 2023 - 23:13

Categories: 

Νίκησε η ΑΕΚ από την βούλα, φωνάζει ο Ατρόμητος

Τα … χρειάστηκε η ΑΕΚ μέχρι να λυγίσει  την αντίσταση του ψυχωμένου Ατρομήτου με 2-1 στην «Opap Arena». Για να ακριβολογούμε χρειάστηκε την ψυχραιμία του Μιγιάτ Γκτσίνοβιτς στο 95’ με τον Σέρβο μέσο να εκτελεί ψύχραιμα το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος και μετά από την χρήση του VAR. 

Με επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησε την αναμέτρηση η ΑΕΚ αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ, Η υπεροχή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα απέφερε καρπούς. Αρχικά στο 29’ η  φαλτσαριστή σουτάρα του Αραούχο εκτός της περιοχής προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και πριν πάρει το «ριμπάουντ» ο Μάνταλος, ο Τσακμάκης τον ρίχνει στο έδαφος βρίσκοντάς τον με τον αγκώνα. 

Ο Άμραμπατ, που ανέλαβε την εκτέλεσή του αποδείχθηκε ψύχραιμος ανοίγοντας το σκορ για την «Ένωση» στο 31’ Καλύτερη καθόλη τη διάρκεια του ημιχρόνου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία ειδικά από το 37' και έπειτα δημιούργησε τουλάχιστον έξι μεγάλες ευκαιρίες. Δεν το πέτυχε και μπήκε σε περιπέτειες. Ο Ατρόμητος προϊόντος του χρόνου ανέβασε την απόδοσή του και ειδικά στο τελευταίο 15λεπτο πίεσε αφόρητα. Στο 80΄οι Περιστεριώτες πέτυχαν γκολ με τον Φριντζόνσον το οποίο ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR  ως οφσάιντ.

Όμως ο Ατρόμητος τελικά έφτασε στην ισοφάριση με τον Αντζιέλσκι να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Σιντιμπέ. Ο ίδιος ο παθών ισοφάρισε στο 89’ σε 1-1 . Η ΑΕΚ όμως στον χρόνο καθυστερήσεων κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Μάνταλο στο 91’ Ο Γκατσίνοβιτς που ανέλαβε την εκτέλεση λύτρωσε την ΑΕΚ για το 2-1 στο 95’ 

 

Ομάδα: