ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 January, 2024 - 16:28

Categories: 

Νέες αναφορές για Λιόν και Καμαρά

Εντείνονται τα σενάρια που φέρνουν την γαλλική ομάδα να έχει εκφράσει ενδιαφέρον προς τον 27χρονο Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού.

 

Στα ύψη φαίνεται πώς έχουν εκτοξευθεί οι μετοχές του Μαντί Καμαρά στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Κι αυτό διότι νέα σενάρια που συνδέουν τον Μαντί Καμαρά με τη Λιόν αναπτύχθηκαν στη Γαλλία.

Με βάση τα όσα υποστηρίζει το «Footmercato», φέρεται να έχει αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον που είχε εκδηλωθεί το περασμένο καλοκαίρι για τον μέσο του Ολυμπιακού.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Εκτός από τους Μπαπτίστ Σανταμαρία και Νεμάνια Μάτιτς, η Λιόν σκέφτεται και πάλι τη λύση του Μαντί Καμαρά, με τον 26χρονο μέσο από την Γουινέα να μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024 και να μπορεί να γίνει το deal της απόκτησής του έναντι ενός χαμηλού αντιτίμου».

Σημειώνεται, δε, ότι ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει επίσης από τις Μαρσέιγ, Σεβίλλη, Βόλφσμπουργκ, Βέρντερ αλλά και μια ακόμη ομάδα της Ligue 1.

 

Ομάδα: